Gülistan Ersin Güzellik Makyaj Stüdyosu Ölümde Olsa Geri Ödemesi Yapılmayan Kapora.

11 Aralık 2023 15:39

19.08.2023 tarihli sünnetimiz için Gülistan Ersin Güzellik ve Makyaj Stüdyosuna 04.01.2023 tarihinde 700 TL kapora ödedim. Ödemeyi yaptıktan sonra annemin kanser olduğunu öğrenip bu durumu onlara arkadaşım aracılığıyla Nisan ayında bildirdim. O zaman bana sorun olmayacağını bir sonraki seneye aktara bileceklerini söyleyip bir daha hiçbir dönüş yapmadılar. Bunun üzerine ben 05.06.2023 de annemi kaybettim ve vefat dolayısıyla sünneti sünneti iptal ettik. Ben bilgi almak için mesaj attığında ise parayı geri veremeyeceklerini ve bir sonraki seneye aktaramadıklarını söylediler. Ben onları mağdur bırakmamak adına erkenden bilgilendirme rağmen onlar beni mağdur etmiştir, o yüzden şikayetten çok bilgilendirme amaçlı yazmak istedim insanız herkesin başına gelebilir ölümde olsa ödediğiniz paranın iadesinin yapılmadığını bilin istedim.

29 Aralık 2023 18:09

11 Mayıs 2024 00:20
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 17:26

05 Mayıs 2024 18:56
Gülcan Göksu Güzellik Salonu Güzellik Merkezinde Yaşanan Mikroblading Hayal Kırıklığı
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Parayı Aldılar, Hizmet Ve İade Yok!

23 Nisan 2025 22:23