Esma sonuçtan hiç memnun değil

Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesi Yanlış Teşhis Ve Tedavi Sonrası Maddi Ve Manevi Zorluklar

29 Eylül 2024 11:18

Kadın hastalıkları ve doğum bölümüne 21 Mayıs'ta başvurdum. Bana birkaç rahatsızlığımdan bahsedip smear ve hpv testi yaptılar. 25 Haziran'da sonuçlarımı almaya gittiğimde farklı doktora randevu bulabildim, sonuçlarımın çıkmadığını ve tekrar muayene edeceğini söyledi. Muayene olduğum zaman önceki bulguların hiçbirinin doğru olmadığını, bu sefer daha farklı bir şeyim olduğunu söyledi. Kan istedi. 11 Temmuz'da tekrar smear sonuçlarım için gittiğimde hala sonuçlarımın çıkmadığını söyleyen doktor tekrar muayene etti. Diğer iki doktorun söylediklerinin olmadığını, sezaryen dikişimin iyileşmediğini anlattı. En son 22 Temmuz'da gittim, smear sonucumu aldım. Prof. Dr. *******, kendi ve yanında 6-7 asistanıyla beraber beni muayene masasına oturttu ve canımı alırcasına bir muayeneyle 'Sende diğer doktorların söylediği hiçbir şey yok, 3 ay kendi kefirini mayala, evde antibiyotik kullan, gel' dedi. Beni evime gönderdiler. Benim şikayetlerim hala devam ettiği için maddi açıdan biraz zorlanarak özel bir doktora gittim ve sezaryen dikişimin iyileşmediğini oradan öğrendim. Malum devlet hastanelerinde bir doktoru bir daha bulamıyoruz. Diğerleri de ağzına ne gelirse onu söylüyor. Yazıklar olsun, bu kadar kendilerinden emin bir şeyin yok diye nasıl söyleyebiliyorsunuz siz? ***Hanım, mesleği bırakın, bu özgüven fazla çünkü yanlış tedavi uyguluyorsunuz. Doktorumdan öğrendiğime göre bu yaşadığım rahatsızlık ileride benim çok sıkıntı yaşayacağım bir rahatsızlıkmış, üzerine düşmeseydim. Biz canımızı bunlara emanet ediyoruz, evet.

Ayse
Ayse

Esma hanım süreç nasıl ilerliyor. Benimde benzer bir şikayetim varda

Esma
Esma

Geçmiş olsun ayse hanim. İlerlemiyor maalesef. Ben burda da anlattığım gibi özel bir doktora gittim ameliyat olmam gerektiğini söyledi ama devlette korkumdan yaptıramıyorum bu yaşadıklarımdan sonra

10 Ekim 2025 15:03
Doğum Sonrası Yanlış Ve Acımasız Müdahale Nedeniyle Yaşadığım Sağlık Sorunları
dogum-sonrasi-yanlis-ve-acimasiz-mudahale-nedeniyle-yasadigim-saglik-sorunlari-8.jpg
dogum-sonrasi-yanlis-ve-acimasiz-mudahale-nedeniyle-yasadigim-saglik-sorunlari-7.jpg
dogum-sonrasi-yanlis-ve-acimasiz-mudahale-nedeniyle-yasadigim-saglik-sorunlari-5.jpg

Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gebe Polikliniği Umursamazlık İşi Düzgün Yapmama

29 Şubat 2024 23:48

29 Ağustos 2023 21:08