Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep Kamil Kadın Çocuk Hastanesi Ağrılı Tedavi Ve İlgisiz Sağlık Personeli

07 Kasım 2024 17:33

Zeynep Kamil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde aşılama tedavisi görüyordum. İlk aşılamada çatlatma iğnesinden sonra, 23 Ekim'de sperm enjekte etme işlemi sırasında çok fazla ağrım başladı. Söylememe rağmen devam edildi ama işlemi yapan kişi hiç ciddi ve bilgili biri değildi. Büyük ihtimalle, çünkü canımı çok yaktı ve bir bayan bir erkek doktor vardı o kişiden hariç. Erkek doktorun yönlendirmesine rağmen işlemi çok acılı bir şekilde devam ettirdi ve bu ağrı 15 gün devam etti. Karın ağrım vardı. Dün, 06/11/2024 tarihinde gebelik testi vermek için gittim, sonuç negatif çıktı. Akşam eve geldiğimde bir et parçası geldi, bugün de geldiği için en yakın hastanenin aciline gittim. Durumu anlattım, kendi doktoruna gitmelisin, belki içeride parça kalmışsa röntgen çekilmeli, patolojiye gidilmeli, kürtaj yapılmalı dedi. Tekrar Zeynep Kamil'e gittim. H***isminde biri doktor mu, asistan doktor mu, stajyer mi bilmiyorum, konuyu anlatmaya çalıştım ama o kadar baştan savma hareketleri vardı ki, zoraki muayene etti. Tavrı hiç hoş değildi, zaten her gittiğimde başka bir asistan doktor oluyor.

Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi 4. Kat Asistanı Can Güvenliğimi Hiçe Saydı

31 Mart 2024 19:10

10 Ekim 2025 15:03
Doğum Sonrası Yanlış Ve Acımasız Müdahale Nedeniyle Yaşadığım Sağlık Sorunları
dogum-sonrasi-yanlis-ve-acimasiz-mudahale-nedeniyle-yasadigim-saglik-sorunlari-8.jpg
dogum-sonrasi-yanlis-ve-acimasiz-mudahale-nedeniyle-yasadigim-saglik-sorunlari-7.jpg
dogum-sonrasi-yanlis-ve-acimasiz-mudahale-nedeniyle-yasadigim-saglik-sorunlari-5.jpg
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Acil Serviste Yaşanan İlgisizlik Ve Yanlış Teşhis

14 Ağustos 2024 17:08
Seniha sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep Kamil Kadın Çocuk Hastanesi Personelinin Saygısız Ve İlgisiz Davranışları!

03 Eylül 2024 20:35