Gamze sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 17:04

N11 üzerinden Güldeniz Ticaret Mağazasından Onvo OV65500 65" 4K Ultra HD Smart LED TV'yi 8 Eylül'de satın aldık. Borusan Lojistik ile yollayacağını söyleyen mağaza PTT ile yolladı. Daha sonra cihaz 11 Eylül'de elimize ulaştı. 13 Eylül'de Onvo Servisi kurulum için geldiğinde ürünün kırık olduğunu tespit etti. Servis tutanak tuttu, değişim olacağını söyledi ve bizden fatura istedi. Bugün 19 Eylül, N11 ile 13 Eylül'den beri iletişimdeyiz. Her gün mağaza yükleyeceğini söylüyor fakat yüklemiyor. Hâlâ mağduriyetimiz devam etmekte, hâlâ çözüme kavuşturulması için bekliyoruz.

09 Ekim 2024 13:31

Güldeniz Ticaret'ten Onvo TV aldım sistemde Borusan Lojistikle yollayacaklarını yazıyorlar PTT ile yolluyorlar fatura istiyorum 1 hafta sonra gönderiyorlar zaten gönderdikleri üründe kırık geldi servis iade/değişim uygundur kağıdı gönderdi bana ben satıcıya iletiyorum ürünü tekrar gönderiyorum ürünün iadesini de onaylamıyor paramıda vermiyor kendi paramla rezil oldum 1 ay uğraştırdı beni

Tayfun
Tayfun

N11 mağazalara karşı 3 maymunu oynuyor. N11 üzerinden bir daha alışveriş yapmayacağım bende

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Özdijitek Kırık Gelen Televizyon İçin İade Talebim Reddedildi