Sakarya Agora AVM Gülaylar Kuyumculuk'tan Şikayetçiyim

Gökçe
13 Nisan 2023 11:41

Sakarya Agora AVM Gülaylar Kuyumculuk! Hayatımda bir daha asla kapısından bile girmeyeceğim bir kuyumcu. İki gün önce erkek arkadaşımla alyans bakmaya gittik. Kapıdan girdik bir tane yaşını biraz almış bir beyefendi vardı. Gayet güzel karşıladı. Dedim ki alyans bakmaya ve fiyat öğrenmeye geldik. Tamam dedi. Çıkarttı tablayı. Seçtik dedim bunlar ne kadar olur? Asla ne bir tartma gram fiyatına bakma falan olmadı kafadan afaki 6000 olur. Üstü olmaz altı olabilir gibisinden konuştu. Sonra erkek arkadaşımın adını soyadını ve telefon numarasını aldı. Biz sanıyoruz ki yarın arayacak fiyatını söyleyecek.

Neyse sonra adam dedi ki yalnız yarısını kapora alıyorum. Şok olduk. Dedim beyefendi biz alıyoruz demedik. O kibar adam gitti bambaşka bir insana büründü. Ben sipariş aldım da emek verdim de falan biz şok içinde beyefendiye baktık. Diyoruz beyefendi siz yanlış anladınız biz bakmaya geldik ki bu en doğal hakkımız. Demek ki dedim insanları böyle oldubittiye getirip ürün satmaya çalışıyorlar.

Biz böyle bir muamele hiçbir yerde görmedik.

profile profile

Tek Küpe Satışı Sonrası Geciken İade Ve Bilgilendirme Eksikliği

12 Mart 22:44
tek-kupe-satisi-sonrasi-geciken-iade-ve-bilgilendirme-eksikligi-3.jpg
tek-kupe-satisi-sonrasi-geciken-iade-ve-bilgilendirme-eksikligi-2.jpg
tek-kupe-satisi-sonrasi-geciken-iade-ve-bilgilendirme-eksikligi-1.jpg
Bulut sonuçtan hiç memnun değil

Zorlu Yolculuk Ve Etik Olmayan Mülakat Soruları Şirketi Hayal Kırıklığına Sürükledi

29 Ocak 22:55

Altın Kelepçe Takımında Ürün Kusuru Ve Yetersiz Hurda Teklifi