Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
26 Haziran 2023 18:30

Trendyol üzerinden 1 Mayıs 2023 tarihinde Guess Geçmiş Sezonlar satıcısından 2 adet ürün satın aldım. Daha sonra ürünler için iade talebi oluşturdum ve Trendyol tarafıma 1 adet iade kodu verdi. Bu kodla MNG Kargo ile gönderim sağladım. Aynı paket içerisinde 2 adet ürün olmasına ve ürünlerin satıcısının aynı olmasına rağmen ürünlerden 1 tanesinin iadesi kabul edildi ancak diğeri Trendyol'un tarafıma verdiği bilgiye göre satıcı (Guess Geçmiş Sezonlar) tarafından, ürün tarafımıza ulaşmadı gerekçesi ile reddedildi. Bu durum üzerinde defalarca hem canlı destek hem de telefon aracılığıyla Trendyol müşteri hizmetlerine durumu aktardım ve şikayet kayıtları oluşturdum. Üzerinden haftalar geçtiği halde, ne ürün elimde ne de para iadem yapıldı. Üstelik sistem üzerindeki satış bilgileri dahi silindi. (Trendyol veya satıcı tarafından mı bilmiyorum) Kargo firmasına iade kargomun teslim edildiğine dair desi belgem mevcuttur. Bu iki firma tarafından tam 1300 TL zarara uğratıldım, düzenli olarak Trendyol kullanmama ve uzun zamandır Elite üye olmama rağmen bu güvensizlik nedeniyle alışveriş yapmaktan çekiniyorum. Hızlı bir şekilde tarafıma dönüş yapılmasını ve zararımın giderilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde ileri yollara başvuracağım. Ayrıca, Trendyol müşteri hizmetleri yetkililerinin hiçbir şekilde sorumluluk alıp, yardımcı olmadığını da söylemek isterim. Defalarca bağlandım. Defalarca 2 iş günü laflarıyla oyalandım. Haftalar oldu, 1 kez dahi aranmadım. :)

profile profile
17 Temmuz 2023 12:09 (Şikayetten 20 gün sonra)

Sayın Yusuf H., Öncelikle zaman ayırarak bize geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Konuyu ilgili departmanlarımıza aktardığımızı iletmek isteriz. En kısa zamanda size geri dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan

Burak
17 Mart 2024 16:30
Guess İade Tutarı Hatası
Guess İade Tutarı Hatası
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

İlknur
08 Nisan 2025 19:09