Çisem sonuçtan hiç memnun değil

Guess İadem Hala Yapılmadı!

13 Ağustos 2023 18:46

Guess EU'dan iade ve iptal talebinde bulundum, teslim almazsanız gümrük ücreti ödemezsiniz dedi. A*** Hanım, ancak kartıma para iadesi için hala bilgi gelmedi. Her gün mail attım ama bilgi verilmiyor. Kartımı kapattım. Sitede belirtildiği gibi 14 gün içinde paramın eksiksiz iadesini istiyorum. Bankamı bilgilendirdim. Gümrük vb. ücretlerini ödememem gerekiyor çünkü işlem onayım dahilinde değildir.

14 Ağustos 2023 16:57 (Şikayetten 22 saat sonra)

Sayın Cisem Gecgil, Öncelikle zaman ayırarak bize geri bildirimde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. İlgili departmanlarımızın konuyla zaten ilgilendiklerini iletmek isteriz. En kısa zamanda size geri dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla, GUESS Müşteri Hizmetleri (Pzt-Cmt; 07:00-18:00)

23 Ağustos 2023 17:05

Hala daha ürün gönderim yapılmak üzere Almanya'da bekliyor. Ben ise burada paramın iadesi için uğraşıyorum. Üstelik bu alışveriş benim kartımdan izinsiz olarak yapılmış. 12bin750liram çalındı. Kiramı ödeyemiyorum sizin yüzünüzden. Dahası kartımın kullanıldığı gün mail geldi 4200 TL tutarı kadar ürün elimizde yok iade edeceğiz diye, hiçbir haber yok. Onu bile iade etmiyorlar. Gönderecekleri ürün asla gelmiyor, böylece asla iade edemiyorsunuz. Umursamazca işin içinden çıkıyorlar. Çünkü kuralları varmış ürün size ulaşmadan iade etmiyorlarmış. Ama dahası var. Üstelik hiç göndermeyecekleri ürünleri de kartınızdan çekiyorlar ve iade etmiyorlar. 1 ay olmak üzere. Bu sitenin denetlenip kapanması gerekiyor.

Ayca
30 Ocak 2024 11:13
Şermin sonuçtan hiç memnun değil

Şermin
02 Ekim 2024 02:57
Guess Gümrük Vergisi Ödeyeceğimi Belirtmeden Ürün Satışı Sağladı
Kadem sonuçtan hiç memnun değil

Kadem
20 Ekim 2023 14:22

Delnia
22 Temmuz 2024 12:32
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Öznur
19 Aralık 2024 16:50