Şahin sonuçtan hiç memnun değil

09 Ocak 2024 10:22

Merhaba, eşim, kızım ve bana Zeytinburnu Olivium'daki Galatasaray Store'dan sürpriz yapmak için Galatasaray forması satın almış. Fakat elimde zaten orijinal bir Galatasaray forması olduğunu bilmediği için iade durumu söz konusu oldu. Satın aldığımız Olivium Galatasaray Store mağazasına gittik. Orada bizi O*** Bey karşıladı ve iade hakkımızın ne olursa olsun olmadığını belirtti. Sadece değişim yapabileceğini ifade etti. Ben de 'Elimde başka bir Galatasaray forması var, eşim bilmeden almış, bu durumda gereksiz bir harcama olmuş. Zaten kötü niyetli olsak, kızıma aldığımız formayı da iade ederdik. Ancak onun forması yok, ben sadece fazlalık olanı iade etmek istiyorum' dedim. O*** Bey ilgilendi, mağazayı tekrar arayıp çağırdı ve ürünün para iadesinin yapılabileceğini öğrendik. Eşim tam ürünü iade ederken, ürünün iç kısmındaki etiketin olmadığını fark etmiş ve bundan dolayı iadeyi kabul edemeyeceklerini belirtmiş. İlk olarak 'İade hakkınız yok' dediler, sonrasında ise varmış. Ben ürünün etiketini ne yapayım ki? Bu durumda Galatasaray Store'da bir eksiklik var, insanların parasına zorla el koyuyorsunuz. Ben bir Galatasaray taraftarı olarak bu durumdan çok rahatsızım. İkinci olarak, eşim ürünü satın alırken bir şey fark etmiş; üründe alarm yokmuş ama önemsemeden almış. Bu durumda alarmı olmayan bir ürünün iadesi alınmıyor ve daha sonra mağazada elimize geçiyor. Farkına varmadan etiket kontrolü yapmadığımız için bu kadar tuhaf bir duruma düştüğümüze şaşkınız. Bu nasıl bir mantıksızlık? Ben etiketi söküp ne yapacağım? İade etmek isteyen bir kişinin etiketle ne işi olabilir? Demek ki ürünü bana siz böyle sattınız. Derhal iademi talep ediyorum. Aksi takdirde, gerekiyorsa ne yapılması gerekiyorsa, yasal haklarımı kullanmak zorunda kalacağım. Bu durumda, böylesine büyük bir kulübün iş bilmez bölge müdürleri tarafından yönetilmesi canımı sıkıyor. Bu ülkede adalet olduğuna inanıyorum ve paramın iadesini talep ediyorum.

Ahmet
Ahmet

Arkadaşım Tüketici Hakları'na göre görerek alınan ürünlerin iadesi kurumun inisiyatifine bağlıdır. İade kabul görülmüyor neden insanları zorluyorsunuz?

Şahin

Sen GS storenin çalışanımısın? Benim param adına istediğini söylüyorsun şikayetimi çok mu araştırdın da yayımlanır yayımlanmaz kurumdan önce sen cevap yazdın iade yok deyip sonra iade var dediler şikayetimi iyi oku o zaman öyle cevap ver madem etiket yok diye iade kabul görmüyorsa daha satışın başında yanlışlık var o zaman bana etiketsiz ürün satıldı bir de bunları mantıklı olan tarafını da keşke okuyup düşünüp öyle kurumdan önce sen cevap verseydin

Merhabalar forma sıfırsa 1500 e almak isterim

11 Şubat 2024 13:04