20 Temmuz 2024 13:44

GS storeden aldığım üründe forma numarasını 61 olarak girdiğim halde 16 olarak göndermişler. Formanın direk iade olmasını istediğimde ürünün incelenmesinin gerektiğini ve üründe iade ve değişim hakkımın olmadığını ilettiler. 11 temmuzda aldığım ürün 20 temmuzda geliyor. 9 gün beklemek yetmemiş gibi bir de ürünün incelenmesinin 10 iş günü süreceğini iletiyorlar. GS storeden ürün almak pişmanlıktır. Galatasaray camiası böyle sürekli hata yapan bir mağaza zinciri ile uğraşması gerçekten küçük düşürücü olmaktadır. Müşteri temsilcileri bir o kadar da işi bilmiyorlar. Botla konuşsam beni daha iyi anlayacaktır. Sadece otomatik mesaj atmaları için işe alınmışlar. Babama doğum günü hediyesi almıştım ama GS Store sayesinde doğum günü hediyemin hiçbir anlamı kalmadı. Buradan GS Store teşekkür ederim. Hizmetlerinin hiçbirisinden memnun kalmadım. Görselde 61 yazdığı halde 16 olarak gelmiş. Kastı olarak yapıldığını düşünüyorum. GS Store her ne kadar insanları Galatasaray'dan soğutmaya çalışsanız da Galatasaray bizim damarlarımızda akıyor. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesi talep ediyorum. Sizleri yoksa tüketici hakem heyetlerine de şikayette bulunacağım. Forma numarası için ücret alıyorlar ve hatalı yazıyorlar. Gerçekten utanç verici bir durum olmakta.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

GS Store Siparişim Gecikti, Mağazada Olumsuz Deneyim Yaşadım

22 Ağustos 2025 19:26
Merve sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2025 18:41

Göktuğ
22 Ağustos 2025 13:52
Yanlış Beden Forma Siparişi Ve Çözümsüz İade Mağduriyeti
yanlis-beden-forma-siparisi-ve-cozumsuz-iade-magduriyeti-1.jpg
Suzan sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 14:19