Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Gruppal Büyük İspanya Turu

20 Nisan 2024 00:24

Gruppal 7 Nisan-14 Nisan Büyük İspanya Turu gezimizde önceden tur programında ilan edilen oteller ve yazılan alternatif otellerin dışında şehirlerden uzak ve kalite bakımından düşük otellerde konaklamak zorunda kaldık. Bu durumu iletmeme rağmen geri dönüş ve cevap alamadım.
Ayrıca tur programı dışında extra turlar adı altında para istenmesi ve tur programının değiştirilmesinden son derece rahatsız olduk.
5 yaşımda kızım için İspanya'da müze ve ören yerlerinde giriş ücretsiz olmasına rağmen 85 euro ekstra ücret verdim. Bu paraya itiraz edip geri ödenmesini talep ettim. Ancak şikayet ve taleplerimize turu satan acente yetkilisi ilgilenmedi. Asla bu firmayı önermiyorum. Bir daha Gruppal'dan tur almam. Ayrıca 85 euro için Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım.

profile profile profile
08 Mayıs 2024 12:11 (Şikayetten 18 gün sonra)
08 Mayıs 2024 12:27

Sözleşmede alternatif olarak sunulan otellerin hiçbiri yoktu. Ayrıca tur sırasında hiçbir çözüm üretmediniz cevap vermeyerek. Öyle turu sattım bitti gitti işi değil! Çocuk için alınan ekstra ücret ne olacak? Her türlü uyanıklık mevcut. Asla tercih sebebi değilsiniz. Asla bu firmayı önermiyorum.

Binnur sonuçtan hiç memnun değil

Gruppal Şikayet Büyük İspanya Turu İle İlgili Ekstra Ücreti

Binnur
27 Temmuz 2023 02:28
Gruppal Şikayet Büyük İspanya Turu İle İlgili Ekstra Ücreti

Gruppal İnsanları Ekstra Tur Almaya Zorlayan Firma

27 Nisan 2024 12:44

Seyda
03 Temmuz 2023 16:35
Aydan sonuçtan hiç memnun değil

Gruppal Vize Randevusu Alınamadığı İçin İptal Olan Tatil

Aydan