Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Grundig Gsb800 Kumanda Sorunu

Grundig Gsb800 Kumanda Sorunu
Tolga
29 Ocak 2024 10:21

Grundig GSB 800 model soundbar'ın kumandasını bulamıyorum ve internet üzerinde bulunan satılık ürünler neredeyse soundbar fiyatında. Grundig olarak bu konuya acil olarak yardımcı olmanız gerektiğini düşünüyorum. Severek aldığım ve Grundig markasına güvendiğim bu ürünü, kumanda olmadığı için kullanışlı bulamıyorum ve dolayısıyla kullanamıyorum. 4 yıldır bir köşede duruyor. Köklü bir firmanın böyle bir yedek parça sorunu yaşatması çok ilginç. Eğer ürün üretemiyorsanız, Google Play uygulamaları ile yardımcı olmanız gerekiyor. Lütfen bu konuda yardımcı olun.

profile profile
29 Ocak 2024 14:45 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Grundig ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Grundig Müşteri İletişim Merkezi

Murat
Murat

Kardeşim aynı sıkıntı bende de var. Çözüm bulunması durumunda benimle paylaşır mısın

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
27 Ocak 2024 15:16
Halil sonuçtan memnun

Halil
01 Şubat 2025 04:56
"Teşekkür ederim TV ye hdm kablo ile bağlayıp arc hdm girişinden soundarı kumanda ettim ama telefondan kumanda edilebilir olsa daha iyi olurdu program yok"
Grundig Soundbar Kumanda Sorunu
Grundig Soundbar Kumanda Sorunu