Onur sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 23:10

Gebze Center Teknosa mağazasından aldığım Grundig marka televizyonun montajı yapıldıktan sonra, görselde de görüldüğü üzere üretim hatası olduğu anlaşıldı. Bu durum üzerine internet üzerinden randevu aldım. Sabah 09:00 ile akşam 22:00 arasında verilen randevuya istinaden saat 14:00'ten 22:00'ye kadar evde servisin gelmesini bekledim. Saat 21:30 sıralarında servis çalışanı arayarak yarım saat içinde geleceğini belirtti. Ancak daha sonra herhangi bir bilgilendirme yapmadan dosyayı kapatarak ayrıldı. Bu yaşananlar büyük bir saygısızlık olarak karşıma çıktı. Eğer kendisine benzer bir muamele yapılsa ne hissedeceğini merak ediyorum. Şu anda ben de benzer duygular içerisindeyim ve gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

12 Mayıs 2024 12:58 (Şikayetten 13 saat sonra)

Mesut
23 Temmuz 2024 13:41

Halil
15 Temmuz 2024 15:13
Arda sonuçtan çok memnun

Kusurlu Televizyon Ve Çözülmeyen Değişim Süreci: Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı

21 Nisan 2025 18:27
"Şikayetvar kaydı sonrası direkt müşteri temsilcisi tarafından aranıp süreçle ilgili özür dilenip hızlandırılacağına dair söz verilmişti. O güne kadar 2 haftadır hiçbir gelişme olmayan değişim süreci, son 3 iş günü içerisinde bayağı ilerledi. Şu an fabrikadan yeni TV teknik servise yola çıktı diye biliyorum. En kısa zaman içinde yenisinin kurulumu ve eskisinin götürülmesini bekliyorum. Süreci hızlandıran ve destek olan müşteri temsilcisine tekrar teşekkürler."
Çetin sonuçtan memnun

Çetin
27 Kasım 2024 15:09
"Tamam sorun çözüldü teşekkürler"

Grundig Kategorileri