03 Kasım 2023 09:54

Merhaba, sizi arıyorum ancak bir türlü ulaşamıyorum. En son konuşmamızda ürünlerinizde 1. Ve 2. Kalite olduğunu ve hangi kaliteyi tercih etmek istediğimizi sormuştunuz. Sonrasında size ulaşmak ya da bunun cevabını almak mümkün olmadı. Siparişim acil olduğu için siteniz üzerinden siparişimi 62 adet 1. Kalite olarak geçtim. Bu süreçte yine sizlerden cevap almayarak siparişimin teslim edilmesini bekledim. Paketi açtığımda hayal kırıklığına uğradım. Göndermiş olduğunuz ürünlerde 3-4 farklı kalite var. Sonrasında tek tek kontrol ettiğimde ürünlerin defolu, kollarında siyah lekeler olduğunu gördüm. Bende üretim yapan bir firma olduğum için basit geçecek bir leke olduğunu düşünüp, leke çıkarıcı uyguladım ama maalesef olan lekelerin siyah etiket boyası olduğunu anladım. Sonrasında sizi yine aradım ama açmadınız, mesaj attım ''iade edebilirsiniz'' deyip kestirip attınız. Bu yaklaşımınız, oldukça yanlış. Yaptığınız şey kaba tabirle ''müşteri yerse, yer yemezse iade etsin uğraşsın''. Sonuç olarak ben 1. Kalite ücreti ödeyip,2. Kalite ürün almış oluyorum. Bu da firma prosedürlerinizin ne kadar yanlış olduğunu gösteriyor. Bir daha asla sipariş vermeyi düşünmüyorum. Bende ki defolu ürünleri tarafınıza iletip 1. Kalite ürünlerle değişimini hemen sağlamanız gerekiyor.

15 Kasım 2023 16:25 (Şikayetten 12 gün sonra)
Zeynep
Zeynep
21 Kasım 2023 10:14
Grimelange 1. Kalite Ücreti Alıp 2. Kalite Ürün Gönderiyor!

Tekrar merhaba, Bu yaşamış olduğumuz durumun deprem bölgesiyle herhangi bir alakası bulunuyor. Ben defolu gelen 22 ürünümün değişimini talep ettim. Siz bunu başaramadınız. Alışveriş yapacaklara tavsiye, o kadar toy ve basit bir marka ki muhatap bulmak bile çok zor. Sadece bir kişi var mesajları yanıtlayan oda ben yapamıyorum, ben evden çalışıyorum diyor. Sonra siz hattayken depoyu arıyor, depodaki arkadaş bir sürü sipariş var o müşteriyle uğraşamam diyor. Siz kala kalıyorsunuz. Kısacası sitede görünen profesyonellik, arka planda yok. Yetkili biri beni arasın dediğimde aldığım cevapları ve mesajlaşmamızı bizzat sizlerle paylaşıyorum. 3 kasımdan beri değişim yapacaklarını, paketlediklerini söylediler. Ancak 20 kasımda ürünler yok dediler. Telefonlara çıkmıyorlar.

Ayşenur Dinçer Butik Ürün İadesinde Gecikme Ve Tehdit Edilme

29 Temmuz 2025 00:50

18 Nisan 2025 13:26
Selenay sonuçtan hiç memnun değil

Selenay
29 Ekim 2024 00:10
İletişimsizlik Ve İade Sürecinde Sorunlar
İletişimsizlik Ve İade Sürecinde Sorunlar
Nur sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2023 07:59
LESEQUENCE Kargo Ve İade Sorunu