Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Greyder Yıl Sonu İndirimi Hüsranı!

Greyder Yıl Sonu İndirimi Hüsranı!
06 Ocak 2024 10:35

Merhabalar. Konuyla ilgili Instagram sayfamda gezinirken süreli indirim reklamını gördüm. Greyder sayfasında her şey normal görünüyordu. İlanın süreli olması yıl sonu fırsatı gibi göründü ve bir adet erkek mont siparişi verdim. Ödeme kredi kartımdan 626.74 TL olarak alındı, ancak ne ürün geldi ne haber. Konuyla ilgili ne yapmam gerektiğini, hangi kurum veya birimlere başvuruda bulunmam gerektiğini bilmiyorum. Greyder firması bu duruma neden sessiz kalıyor anlamış değilim. Hâlâ aynı şekilde site üzerinden reklam ve satış yapılıyor. Gerekli mercilerin gerekeni yapmasını ve bu tür durumların önüne geçilmesini talep ediyorum.

profile profile profile
06 Ocak 2024 10:34

Ödeme makbuzu gönderisi.

Bulentdemirciihotmail.com
Bulentdemirciihotmail.com

Aynen Mehmet bey Maalesef bende çok mağdurum 2078 TL ödeme yapıp ayakkabı aldım bir hafta oldu ne arayan var ne soran var resmen bizim mağduriyetimiz nasıl giderilecek ya lütfen devlet büyüklerimiz bu siteyi açanların yanına bırakmasın ve yanına kalmasın vatandaşın paralarımız alın terimiz gitti bize yardımcı olun

Murat
Murat

Sevgili arkadaşlar. Bende Instagram da gördüğüm reklam üzerine greydershops.com uzantılı siteye girdim. Yalnız ürün fiyatları normalin 6 da 7 de biri. İletişim e girdim meraktan. Adres olarak Bayrampaşa da AVM vermişler. Ayrıca Bayrampaşa/ Isparta yazıyor. Bir de site Türkçe ye çevirme çok belli. popudata.com uzantılı mailadresi vermişler müşteri Hizmetleri için. Bence site yabancı ve alışveriş yapılmaması lazım. Bilişim suçları na şikayet edin. Paranıza yazık. Saygılarımla

Mustafa sonuçtan çok memnun

09 Haziran 2024 13:54