Green Motion Dan Araç Kiralamak Pişmanlıkmış

12 Temmuz 2024 22:25

Green Motion araç kiralama firmasından Clio araç kiraladım ve bu akşam almaya gittiğimde farklı bir araç vereceklerini söylediler. Tamam dedim, 40 dakika bekletildim. Sonrasında aracın yanına gittim, tam aracı alırken koltuğun yukarı kalkmadığını fark ettim. Boyum kısa olduğu için de görüş alanımın çok kötü olduğunu, bu aracı kullanamayacağımı söyledim. Ofise tekrar döndüm, bana uygun araç olmadığını söylediler. Sonra bir araç önerdiler, aracı almaya gittim. Araç pislik içerisindeydi, temizlenmemiş bir araçtı. Ellerinde araç olmadığı için temizlenmemiş bir araç teslim ettiler. İnanılmaz pisti, hadi bunu geçtim, cam silecek suyu bile yoktu, camları bile silemedim. Bu arada aracı kiralarken teslim için en geç saatin 22:00 olduğunu söylediler, fakat aracı alırken en geç 20:45'te vermem gerektiğini ilettiler, kapatıyorlarmış. Yani araç kiraladığıma bin pişman oldum. Personel sorunumu çözmeye çok uğraştı, onların elinden gelen bir şey yok maalesef ama genel olarak bir daha tercih etmek istemeyeceğim bir yer.

13 Temmuz 2024 08:14 (Şikayetten 9 saat sonra)
14 Temmuz 2024 16:34
17 Temmuz 2024 15:15
17 Temmuz 2024 16:55

Yunus
20 Aralık 2024 20:58
Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Abdulkadir

Leyla
11 Aralık 2024 15:50
"Sorunum çözüldü. Teşekkürler"
Kiralama Sürecinde Yanlış Bilgilendirme Ve Haksız Kesinti
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
14 Mayıs 2024 15:36