Gree Klima Servisinden Garanti Kapsamında Hizmet Alamama Sorunu

Oğuzhan
22 Kasım 2024 09:32

4 yıl önce gree marka klima aldık ve cihazım birkaç hafta önce arıza verdi. Bizde ardından yetkili servisi aradık İzmir Buca oygur klima kendilerinden şikayetçiyiz. Klimamız garanti kapsamında bunu onlarda biliyor fakat garanti kapsamında olduğundan hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Açık bir şekilde gelmiyorlar. Gelmek istemiyor hatta müşterilerine ters bir üslupla konuşup telefonu kapatıp hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor. Buca oygur klima gree yetkili servise duyurulur

22 Kasım 2024 09:42 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz Başvurunuz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla,

03 Şubat 2025 16:01

Değerli müşterimiz, Yapmış olduğunuz paylaşımın çözümü için sizinle iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Mutlu günler dileriz. Dünya Bu Havayı Seviyor

Hüseyin
Hüseyin

Merhaba öncelikle Oğuzhan bey klimayı 4 yıl önce kendisi almadı. Biz başka bir müşterimize sattık, kendisi 4 yıl önce bizim takmış olduğumuz eve yeni kiracı olarak geldi. Yani cihazın geçmişini bilmesi imkansızdı. Sıkıntı yaşadığımız gün sabah 8:30 da bizi sabit hattımızdan aradı. Cihazının f0 arızası verdiğini söyledi. Arızanın neden kaynaklandığını tespit etmek adına sorular sormaya başladık. Hatta yetkili servis olmayan birine bakım yaptırdığını öğrendik. Sonrasında sorularımız karşısında Kendisinin internetten araştırdığını ve arızanın sensör arızası olduğunu ısrarlı bir şekilde bizi hiç dinlemeden savundu. İletişim kuramadığımız için merkezi aramasını söyleyip telefonu kapattık. Cihaza garantili olduğu için gitmemezlik değil tam aksine garantili olduğu için, kullanıcı hatası ile karşılaşıp müşterimize masraf olmasın diye çabaladık. Sonrasında tekrardan iletişime geçip cumartesi öğlene teyitleştik. Ancak cumartesi aradığımızda kendisi halledeceğini söyledi ve servise gelmemizi istemedi. Saygılarımla...

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Defalarca Servis Gelmesine Rağmen Klimam Hala Soğutmuyor, Değişim Talep Ediyorum!

08 Ağustos 2025 21:48
Yusuf sonuçtan çok memnun