Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Bilgi Nedeniyle Mağduriyet: Gotogate İle Uçuş İptali Ve İade Sorunu!

18 Kasım 2024 11:23
Yavuz'un Teşekkür Mesajı
“Para iadesi yapıldı teşekkürler”

Gotogate firması ile İstanbul-Bali gidiş-dönüş (Çin-Guangzhou şehri aktarmalı) uçak bileti aldık. 1028-***-829 sipariş numaralı uçak biletimin dönüş uçuşunda aktarma süresi 82 saat olacak şekilde değişiklik yapılmıştı. Transit vize 24 saati aşmayan aktarma süreleri için geçerli olduğu için dönüş uçuşunu gerçekleştirmem mümkün değildi. Ben de müşteri hizmetlerinize bağlanıp bu durumu 04/11/2024 tarihinde chat aracılığı ile sordum. Bana herhangi bir yeni tarih değişikliği sunamadılar. Ben de sadece dönüş uçuşumu iptal etmek istediğimi söyledim. Müşteri hizmetleri temsilcisi bana ilk uçuşumu yaptıktan sonra tekrar müşteri hizmetlerimize bağlanıp dönüş uçuşunun iptalini istediğimde yapılabileceğini söyledi. 2 ayrı chat konuşmamda iki farklı müşteri hizmetleri temsilcisi bu şekilde bana bilgi verdi. Ben de ilk uçuşumu gerçekleştirdim ve dönüş uçuşunu iptal etmek için tekrar chat ile bağlanıp dönüş biletimi iptal etmek istediğimi söyledim ama bana bu sefer müşteri hizmetleri ilk uçuşumu yaptığım için dönüş uçuşumu iptal edilemeyeceğini söylediler ve para iadem yapılmadı. Müşteri hizmetleri temsilcilerinizin yanlış bilgi vermesi sonucu para iademi alamadım. Defalarca kez Gotogate müşteri hizmetleri ile görüştüm ama bir sonuç alamadım. Hep inceleyeceğiz, bakacağız deyip beni geçiştirdiler. Görüşme kayıtlarının incelenip verilen yanlış bilgi sonucu mağdur edildiğimi görebilirsiniz. Dönüş uçuşumun para iadesinin yapılmasını talep ediyorum. 04/10/2024 tarihindeki müşteri hizmetleri görüşmelerini inceleyip bakabilirsiniz. Para iademin yapılmasını istiyorum.

13 Nisan 2025 08:19

Para iadesi yapıldı teşekkürler

Asaf

Siz daha önce deneyimlediniz mi peki gidince bir durum yaşanır mı acaba. Bir de ben bu gotogate den bilet aldım ama benden pasaport numarası vesaire t. C. Kimlik bir şey istemedi bir sıkıntı olmaz değil mi

Asaf

Çin aktarmalı uçuşta transit vize istemiyor muydu

24 saati aşmazsa geçerli 24 saati geçince geçersiz

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2024 00:16
Vizesiz Uçuş Nedeniyle Mağduriyet Ve Para İadesi Talebi
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gotogate Yetersiz Bilgilendirme Nedeniyle Uçağa Alınmama Ve Maddi Kayıp

Gökhan
05 Ağustos 2025 16:13
Begimai sonuçtan hiç memnun değil

Begimai
02 Mayıs 2025 17:32