Hanifi sonuçtan çok memnun

28 Kasım 2024 14:36

Merhaba hocam, ben e-Football'da coin satın alamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Sürekli hata alıyorum, tüm bilgilerim tamamdır. Her şeyi hatasız bir şekilde yaptım. Benim daha ne yapmam gerekiyor? Lütfen yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkür ederim.

23 Aralık 2024 19:10

Google Play'de kredilerimi kullanamıyorum sürekli bir hata alıyorum yardımcı olursanız çok seviyorum bilmiyorum neyden kaynaklanıyor olabilir lütfen yardımcı olun hep reddedildi ama sizlerden gelen ricam olacak lütfen yardımcı olursanız çok memnun olurum

23 Aralık 2024 13:26

Google Play'de Android puanları kullanamıyorum yardımcı olursanız yardımcı olursanız çok sevinirim sürekli bu hatayı alıyorum bende hiçbir şey anlamadım gitti lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler yardımcı olunması istiyorum teşekkürler

23 Aralık 2024 11:34

28 Kasım 2024 14:14

E footbaal oyununda coins satın alamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim sürekli bir hata alıyorum ama sürekli aynı hata karşılaşıyorum sizlerden bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler hocam bunun çözümü konusunda bir bilgi almak istiyorum

03 Aralık 2024 21:53

E footbaal da coins satın alamıyorum sürekli bir hata alıyorum lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim her defasında aynı şekilde hata veriyor mecbur kaldım ama sizden iyi bir şekilde haber bekliyorum sizden lütfen yardımcı olursanız çok memnun olurum

23 Aralık 2024 12:25

E-Football'da İade Sorunu

05 Mayıs 2025 19:18
Efootball Mobile'da Satın Alma Sorunu 3 Gündür Devam Ediyor

14 Ocak 2024 15:07
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2025 16:59
Yanlışlıkla Alınan Coins Ve Eksilen Bakiye Sorunu