04 Ekim 2023 15:49

Goldmaster Parça tedarik Sorunu,
Manisa Şen Soğutma firması hakkında öncelikle şikayetimi belirtmek isterim. Müşteri memnuniyetinin sıfır olduğu asla geri dönüş alamadığınız ve verilen bilgilerin asla bir birini tutmadığı bir yer! 2 aydır bir parça temini için kendilerinden bilgi bekliyorum.
2. Hafta önceki görüşmemde beklenen parçamın 1 hafta sonra geleceği iletildi üzerinden 2 hafta gibi bir süre geçmesine rağmen yine bilgi alamadım. Dün aradığımda geri döneceklerini ilettiler yine arayan olmadı bugün aradığımda ise şirket yetkilisinin yurt dışında olduğu ve yeni geldiği iletildi bu bilgiyi bilmem bana ne kazandıracak acaba? Yine parça hakkında detaylı bilgi yok.

Su sebilinin musluğu kırık parça temini konusunda desteklerinizi rica ederim.

04 Ekim 2023 15:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Begum
Begum
12 Ekim 2023 17:35

Genel merkezinize bir kez daha teşekkür ederim parça tedariğimi hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdular. Ama ne yazık ki Manisa Şen Soğutma için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim!

Gül
Gül

Merhaba Goldmaster iki musluğuda kırıldı hiçbir yerde bulamadım bir yerde vardı yetkili servisi imiş tanesine 800 TL dedi almadım çok fazla bir ücret değil mi bir musluk için bu yardımcı olursanız sevinirim

goldmaster-parca-tedarik-sorunu-2.jpg
Selim
Selim

Goldmaster se85 su sebili sıcak soğuk su musluğu tedariği ni nereden sağlayabiliriz teşekkürler

goldmaster-parca-tedarik-sorunu-1.jpg

Nagihan
04 Temmuz 2023 22:10
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Gold Master Pişmanlıktır.

29 Temmuz 2024 11:50