Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Golden Güzellik Merkezinde Yaşadığım Olumsuz Deneyim

Golden Güzellik Merkezinde Yaşadığım Olumsuz Deneyim
17 Haziran 2024 19:13

Batman merkezinde hizmet veren golden güzellik merkezi'ne bir işlem için başvuruda bulunmak üzere iş yerlerine gittiğimde, bana sürecin çok kolay olduğunu, tedavinin çok kolay olduğunu, tedaviden %100 sonuç alınacağını, eğer tedaviden sonuç alınmazsa tedavinin tekrar yapılacağını ve yaptıkları işlemlerin arkasında durduklarını beyan ederek belirli bir ücret karşılığında anlaşma sağladık.

Tüm işlemler bittikten sonra tedaviden herhangi bir sonuç almadım, aksine daha da kötü oldum. Bunu iş yerindeki çalışanlara, personellere ve yetkililere bildirmeme rağmen herhangi bir geri dönüş sağlamadılar. Hiçbir konuda yardımcı olmadılar. Verdikleri sözleri unutup sürekli geçiştirdiler. Hatta aksine sorunun kendilerinden kaynaklı olmadığını beyan edip beni hastaneye yönlendirdiler.

Karaciğer yağlanması için kan vermemi ve kan sonucumu getirmemi istediler. Ben hastaneye başvurdum, kan verdim. Karaciğer yağlanması için vermiş olduğum tahlillerin sonucunu kendilerine götürdüm. Buna rağmen geri dönüş yapmadılar çünkü benden kaynaklı herhangi bir sorun yoktu. Akabinde her ne kadar arasam da ne kadar ulaşmaya çalışsam da hiçbir şekilde bir muhatap bulamadım.

Herkes birbirine yönlendirerek konuyu geçiştirerek kapatmaya çalıştılar. Verdiğim ücret çok yüksek bir meblağ değil ama insanları bu şekilde yanıltmaları, oyalamaları ve zamanlarından çalmaları çok kötü bir şey. Yaptıkları işin arkasında durmuyorlar. Bir nevi yanıltılmış gibi hissediyorum.

Esen
Esen

Okuduğum tüm şikayetlere bakacak olursam bu işletme sadece kendi kazancını önemsiyor, müşteri memnuniyeti sıfır, profesyonel eleman dedikleri ise işten anlamayan çalışanlar ve üslup kötü, parayı kasaya attıktan sonra da işlem yapmadığım halde henüz geri iade istediğim halde paramı da alamadım, gerekli tüm mercilere şikayet ediyorum peşini bırakmayacağım

Saniye sonuçtan hiç memnun değil

Çatlak Tedavisinde Cihaz Ve Personel Değişikliğiyle Yaşanan Memnuniyetsizlik

12 Mayıs 2025 19:33