Göç İkamet Hizmetleri Öğrenci İkamet İznimin Başvuru Sonucu 75gündür Gelmedi! Bekletiliyorum

Umut
25 Şubat 2024 22:3712.182

12 Aralık 2023'te yaptığım ikamet izni başvurusunun cevabı hala gelmedi.
2023-46-1734710 numaralı başvuru, 1-2hafta bundan önce sisteme girip baktığımda Başvurunun olumlu sonuç aldığını ve kimliğimin basım aşamasında olduğunun bildirimi vardı, fakat 4/5 gün sonra tekrar Sisteme girdiğimde Başvurunuz değerlendirme aşamasındadır Diyordu, bugün tekrar baktım hala aynı değerlendirme aşamasında yazıyor. Azerbaycan vatandaşıyım, bir öğrenciyim ve yüksek lisans yapıyorum İstanbul Üniversitesi'nde. Türkiye'ye geleli artık dördüncü ay oluyor ve vizemin süresi doldu ama hala olumlu bir cevap alamadım öğrenci olduğum halde. Kimliğim olmadığı için de hiçbir işte çalışamıyorum ayrıca da geçimimi sağlayamıyorum artık.

Yorumlar(5)

Ataberdi
Ataberdi
26 Nisan 2024 12:18

Nasıl oldu? Bir cevap geldi mi? Benimkide aynı, dün olumlu sonuçlandı diye gösteriyordu şimdiyse değerlendirme diyor.

Fatima
Fatima
Şikayeti Çözüldü
3 Nisan 2024 19:06

Merhaba oturma izniniz olumlu sonuçlandı mı?

Veli
Veli
28 Şubat 2024 11:21

Olumlu veya olumsuz bir SMS geldi mi? Ben de 3 ekimde başvurdum hala değerlendirme aşamasında diyordu. SMS geldi olunlu diye. Sonra sistemde yine değerlendirmede yazıyor.

Göç İkamet Hizmetleri İkamet İzni Başvuru Sonucum

İsmigül
28 Ocak 2024 00:2810.080

Sonuç alamıyorum, net bir şey söylemiyorlar. 2023-10-1698073 kayıt numaralı ikamet izni başvurum 61 gün oldu, hala sonuç...

Göç İkamet Hizmetleri İkamet İzni Başvuru Sonucum
2 Destek10 Yorum

Nüfus Ve Vatandaşlık İşleri Vatandaşlık Başvurusundaki Belirsizlik Ve Uzun Bekleme Süresi!

Shahbazli
21 Aralık 2024 08:2139.976

17 Ekim 2023 tarihinde çalışma izni üzerinden vatandaşlık başvurusunda bulundum. 1 yıldan fazladır bekliyorum. 5 Temmuz ...

30 Yorum

Göç İkamet Hizmetleri Kart Basımında Sorun Var!

Göç İkametHizmetleri Kart Basımında Sorun Var!

Usarov
Göç İkamet Hizmetleri Sakarya İl Göç İdaresindeki Kamu Görevlisi Şahsın Saygısız Davranışı!

Göç İkametHizmetleri Sakarya İl Göç İdaresindeki Kamu Görevlisi Şahsın Saygısız Davranışı!

Faruk