13 Kasım 2023 17:01

28 Ekim 2023 cumartesi tarihinde Armada AVM'de Gobi isimli mağazadan ürün almak için gittim.

Gobi isimli mağazada ismini bilmediğim tezgahtar bayan beğendiğim %100 Kaşmir erkek lacivert kabanı %50 indirimle 27.695,00 TL olduğunu bildirerek denemem için XL bedeni bana verdi. Benim üzerimde hava sıcak olduğu için yazlık t-shirt vardı, kabanı mağazada denediğimde tezgahtar bayan çok güzel oldu, vücudunuza göre dese de XL üzerimde yazlık kıyafet olmasına rağmen düğmeleri zor kapanıyor dedim. Alacağım aynı seri kabanın 2XL’nı denemek istedim, tezgahtar bayan şu an mağazamızda 2XL yok depodan çıkartmam lazım fakat bu seri ile aynı yeni geldi fiyatı 60.480,00 TL'lik indirimde olmayan ürünü denemem için bana verdi, tezgahtar bayanın ürünü denediğimde stok numarası farklı 2XL beden bana büyük geldi tezgahtar bayan bunları 100 kilogram ağırlığında müşterilerimize veriyoruz dedi, bana denettiği 2XL aynı ürün dediği sonradan öğrendiğimde stok numarası ve kalıbının farklı bir ürün olduğu, bana satmak istediği XL beden ürününde deposunda bulunmadığını, tezgahtar bayan farklı kalıpta ve stok numarasında bir ürünü denettiği için yanıldım bana dar olan XL ürünü tam size göre diyerek sattı halbuki benim beğendiğim indirimde olan ürünün aynı stok numarasında bulunan 2XL‘ı denetmiş olsaydı böyle bir sorun olmayacaktı, yaşanmayacaktı, bu arada tezgahtar bayan ürünün kol boyu yaklaşık 7-8 santimetre uzundu ölçümü alarak 1-1.5 santimetre içine bükme payı bırakarak uzun olsun dedi, 6 Kasım 2023 pazartesi günü giderek ürünü teslim aldım evime geldiğimde içime kışlık sweet giyerek denediğimde düğmelerin zor kapandığını vücuduma kabanın oturduğunu teyit ettim.

Tezgahtarı mağazada uyarmama rağmen beni yanılttığını anladım. Ertesi gün 7 Kasım 2023 salı saat 12.00-13.00 arasında aldığım ürünü mağazaya götürerek tezgahtara beni başka bir stok numarası ve kalıbı farklı ürünü deneterek aynı seri ürün depoda diyerek, deposunun da olmadığı ve ürününde bulunmadığını beni yanılttığını kol boyunu 1-1,5 cm. Kol boyu kısaltmasının mantık dışı ve iyi niyetli bir hareket olmadığını mağduriyetimin giderilerek değiştirilmesini istememe rağmen tezgahtar bayan ürünün 1-1,5 santimetre içine büküldüğünü bahane ederek ve kendi hatasını inkar ederek değiştiremeyeceğini bildirdi. Gobi isimli mağaza ve tezgahtar bayandan şikayetçiyim gereğini rica ederim.

İklil sonuçtan hiç memnun değil

Gobi Ürünlerinde Hayal Kırıklığı: Kalitesiz Kazak Ve İlgisiz Satıcılar

16 Nisan 2025 14:01
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 16:53
Gül sonuçtan hiç memnun değil

Todo Croissant & Coffee Kaşmir AVM Defalarca Çekilen Hesap Tutarı

08 Ocak 2024 15:48
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2025 20:48

13 Temmuz 2023 00:44