Amine sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 19:43

Gl General ankastre setimi alalı daha 1 hafta oldu ve ocağıma bez dışında hiçbir kimyasal sürmeme rağmen alttaki beklerde renk atması oldu. Sadece nemli bezle silip kuruluyorum. Çok memnun kalacağımı düşünüp almıştım. Kayseri'de yaşıyorum ve şehrime katkı sağlamak istemiştim. İlgilenilirse çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

03 Ekim 2024 09:31 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli müşterimiz öncelikle sorun yaşadığınız için üzgünüz. Memnuniyetiniz sağlanana kadar durumun takipçisi olacağımızı bilmenizi isteriz. Ürün veya hizmetlerimizle alakalı her türlü bilgi, öneri ve taleplerinizi bildirebilirsiniz. Memnuniyetiniz, memnuniyetimizdir. Saygılarımızla...

25 Ekim 2024 22:51
Yeni Ankastre Setin Beklerinde Renk Atması

Tarafıma hiçbir geri dönüş sağlanmadı. Gerçekten memnun kalacağımı düşünerek aldığım bu üründen sıfır verim aldım. Daha yeni olmasına rağmen gelen servis görevlisi kimyasal değdirmememi söyledi bende öyle yaptım fakat malzeme kalitesizliği çok net. Su lekeleri düştüğü yerde kalıyor ve sanki boyası kalkıyor gibi gl general pişmanlıktır. Fırınından şu an için hiçbir şikayetim yok fakat ocağının malzemeleri inanılmaz kalitesiz. Bana olumlu bir geri dönüş olmadığı sürece ısrarla yazmaya devam edeceğinden hiç şüpheniz olmasın. Müşteri memnuniyeti sağlanmalı.

31 Ekim 2024 09:50

Ülkenin yerli ve milli markası olmasına rağmen hiçbir geri dönüş alamadım ocağın ızgaraları resmen soyulmaya başladı. Daha önce 10sene kullandığım ocağımın ne ızgarasında ne de beklerinde böyle bir sorun yaşadım. Aynı fiyatlara başka ürünler almam da pek mümkündü. Fakat boykot nedeniyle ve de yaşadığım şehre katkı sağlamak amacıyla aldığım bu üründen hiç memnun kalmadım.

Nisan
24 Nisan 2024 19:31
Bosch Ankastre Set Pişmanlık!
Bosch Ankastre Set Pişmanlık!
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
13 Eylül 2025 15:59
yeni-alinan-bosch-ankastre-ocakta-renk-atmasi-ve-cozum-bulunamamasi-4.jpg
Elvan sonuçtan çok memnun

Arçelik Ankastre Setin Temizlik Sorunları

06 Ocak 2025 14:04
Yankı sonuçtan hiç memnun değil

Yankı
24 Eylül 2023 22:32