Gizem Beauty Saloon Fiyat Politikası Tutarsızlığı Ve Hizmet Kalitesi Sorunu

31 Ocak 2024 12:47

Ben üç gün önce gittim ve fiyatın 500 TL olduğunu öğrendim ve hizmeti aldım. Bu sefer tüm tırnaklarıma nail artlı protez yaptırmak istediğimde, protez tırnak fiyatının 700 TL olduğunu ve nail art için tırnak başına 20 TL ekleneceğini söylediler.

Ancak dün bir arkadaşım aynı hizmeti 500 TL'ye aldı. Bugün bana sadece protez tırnak için 700 TL fiyat çıkartıldı. Herkese farklı fiyat verilmesi çok yanlış.

Bir daha bu yere gitmeyi düşünmüyorum. Çalışanlar ilgisiz ve hizmet kalitesi düşük. Arkadaşım dün gittiğinde sadece protez için 500 TL ödediğini söyledi, ancak bana 700 TL fiyat verildi ve üstelik zam geldiği iddia edildi. Bu durum çok üzücü ve kabul edilemez.

Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Elvan Abalı Güzellik Merkezi Protez Tırnak Düşmesi

23 Nisan 2024 22:06
Elvan Abalı Güzellik Merkezi Protez Tırnak Düşmesi

22 Haziran 2023 13:23
Sarte Nail Art Tırnak İçin Gittiğim Yerden Tırnak Etlerimi Söküp Aldılar Neredeyse

10 Temmuz 2023 11:34
Lina Tırnak Cadde'nin Düzenli Müşterisine Takındığı Çirkin Tavır
Ceylan sonuçtan hiç memnun değil

Işıl Aydın Güzellik Salonu Protez Tırnak Sonrası Tırnaklarım Düştü İlgi Ve Kalite Yok

05 Temmuz 12:57
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Beauty Mood Hayatımda Aldığım En Kötü Hizmet!

22 Mayıs 2024 23:24