Kürşat sonuçtan hiç memnun değil

Kürşat
12 Mart 2024 13:34

Ankara Sincan Pazar Sokak No: 32'de bulunan Gimsa'dan aldığım poğaçanın içinden ısırdığım esnada ağzımda plastik jelatin gibi yabancı bir madde çıktı. Görseller ve detaylar aşağıdaki fotoğrafta mevcut. Böyle büyük bir işletmede bu tarz bir durumla karşılaşacağımı asla düşünmezdim.

Gimsa Alpedo Süt Damlası Bozuk Dondurma

Handan
10 Şubat 2024 11:36
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gimsa Market'ten Aldığım Ekmekte Plastik Parçası Çıktı, Çocuğumun Sağlığı Tehlikeye Girdi

Gökhan
01 Ekim 2025 23:37
gimsa-marketten-aldigim-ekmekte-plastik-parcasi-cikti-cocugumun-sagligi-tehlikeye-girdi-8.jpg
gimsa-marketten-aldigim-ekmekte-plastik-parcasi-cikti-cocugumun-sagligi-tehlikeye-girdi-4.jpg
gimsa-marketten-aldigim-ekmekte-plastik-parcasi-cikti-cocugumun-sagligi-tehlikeye-girdi-3.jpg
gimsa-marketten-aldigim-ekmekte-plastik-parcasi-cikti-cocugumun-sagligi-tehlikeye-girdi-2.jpg

Serpil
20 Şubat 2025 20:44
Gimsa Market'te Hediye Paketleme Sorunu Ve Çözüm Eksikliği
Halime sonuçtan hiç memnun değil

Halime
15 Haziran 2023 17:03
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
02 Aralık 2023 21:45