Teknosa Gulf Sigorta İş Birliği Sigortası Yapıyor

28 Eylül 2023 11:08

Teknosa'dan alıp garanti yaptırdığım Tabletin camı kırıldı tamir için garantiye yolladık gelen mesajda tamiri mümkün değil diye dönüş yaptılar.

Mesaj şöyle:
sn. Müşterimiz, Teknosa teknogaranti sözleşmeniz ile ilgili talebiniz sonuçlanmış olup, ürününüzün tamirinin mümkün olmamasından dolayı 811434097** numaralı 1859.4TL tutarındaki Teknosa süresiz alışveriş çekiniz, tarafınıza tanımlanmıştır. Dilediğiniz Teknosa mağazasından, parçalı biçimde bu SMS ile kullanabilirsiniz. Çek kullanım koşulları için 08502506737 numaralı çağrı merkezinden bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla, Gulf Sigorta a. S
Dalga mı geçiyorsunuz tüketici mi seviyorsunuz tamiri mümkün değilse yenisini yollayın yoksa bu işi yapmayın. Teknosa bu ayıptan mesuldür.

28 Eylül 2023 11:19 (Şikayetten 10 dakika sonra)
28 Eylül 2023 14:59

Çözüm üretmiş gibi yapıp burada paylaştığımız hassasiyet mesajını görmezden gelmeyeceğim cihazı satarken sigorta garanti tadilat kelimelerini arıza tespiti ve tadilat sürecinde ağzınıza alımyorsunuz kendinizi savunabildiğiniz tek konu cihaz bedelinin yüzde bilmem kaç kadarı sigorta kapsamına girer. Bu beni ilgilendirmiyor ben cihazımı tadilat için yolladım yapamıyorsanız yeni cihaz yollayın onu da yapmıyorsanız Teknosa ile yolunuzu ayırın gidip işporta tezgahı açın bu kadar kurumsal bir ticari yapının sigorta kapsamı arızalı cihaza el koyup batarya alınamayacak fiyat teklifi ile markayı rezil edemez Ben hala aynı tavsiyede bulunuyorum Teknosa dan uzak durun cihazı alırken çok ilgililer satış sonrası yüzünüze bakan yok hele ki sigorta yaptırmayın yüklü miktar poliçe alıp arıza tadilat cihaz yenileme hizmeti alamayacaksınız diğer telnoloji mağazalarını tercih edin Teknosa benim için hayal kırıklığı sizin içinde öyle olmasın Bu sürecin sonu Tüketici Hakları mahkemesine gidecek 5 liralık cihaz için bunu yapmaktan geri durmam başkalarının canı yanmayacak

28 Eylül 2023 15:28
28 Eylül 2023 17:21

Gulf Sigorta bana çözüm ile gelmiyorsunuz çözmüş GİB yapıp buradaki mağduriyeti maskeliyorsunuz, bu okuma yazması olan kimsenin gözünden kaçmayacaktır. Cihazın kasa ve dokunmatiğinde hasar olduğunu beyan edip 1800 lira civarı ödeme teklif ediyor ve cihaza el koyuyorsunuz cihazın ana kart ve diğer sarfları 1000 lira civarında tutacaktır ve bu size kalacak. Cihazın sigortalı olmasının manası nedir bunu izah edemiyorsunuz Sigorta kullanılamaz olan cihazı tamir ya da yenilemekle mesuldür Ben tüm okuyuculara bu konuda tavsiyemi yineliyorum Teknosa dan alışveriş yapmayın diğer teknoloji mağazalarını tercih edin hele ki sigorta kasko gibi süslü cümlelere kesinlikle itibar etmeyin zira sigorta süresi dolana kadar cihazınız bozulmasın diye dua eden bir sigorta firması ile muhatabsınız Teknosa sattığı cihaza sigorta yaptırırken süslü cümleler kuracak ve sonrasında sizle muhatap olmayacaktır

Emirhan
Emirhan

Selam sorunun çözüldü mü

İzzet sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 09:28

09 Ekim 2023 16:20