Teknosa Gulf Sigorta İş Birliği Sigortası Yapıyor

28 Eylül 2023 11:081.648

Teknosa'dan alıp garanti yaptırdığım Tabletin camı kırıldı tamir için garantiye yolladık gelen mesajda tamiri mümkün değil diye dönüş yaptılar.

Mesaj şöyle:
sn. Müşterimiz, Teknosa teknogaranti sözleşmeniz ile ilgili talebiniz sonuçlanmış olup, ürününüzün tamirinin mümkün olmamasından dolayı 811434097** numaralı 1859.4TL tutarındaki Teknosa süresiz alışveriş çekiniz, tarafınıza tanımlanmıştır. Dilediğiniz Teknosa mağazasından, parçalı biçimde bu SMS ile kullanabilirsiniz. Çek kullanım koşulları için 08502506737 numaralı çağrı merkezinden bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla, Gulf Sigorta a. S
Dalga mı geçiyorsunuz tüketici mi seviyorsunuz tamiri mümkün değilse yenisini yollayın yoksa bu işi yapmayın. Teknosa bu ayıptan mesuldür.

28 Eylül 2023 11:19 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Sayın Ömer T., Öncelikle değerli bildiriminiz için teşekkür ederiz. Tarafımıza iletmiş olduğunuz konuyu hassasiyetle değerlendirmeye aldığımızı bildirmek isteriz. Gulf Sigorta A.Ş. olarak, müşterilerimizin her türlü talep ve şikâyetlerini çözüme kavuşturmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Talebiniz ile ilgili olarak en kısa sürede tarafınıza geri dönülecektir. Herhangi bir sorunuz olması durumunda Müşteri İletişim Merkezimizden de bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, GULF SİGORTA A.Ş.

28 Eylül 2023 14:59

Çözüm üretmiş gibi yapıp burada paylaştığımız hassasiyet mesajını görmezden gelmeyeceğim cihazı satarken sigorta garanti tadilat kelimelerini arıza tespiti ve tadilat sürecinde ağzınıza alımyorsunuz kendinizi savunabildiğiniz tek konu cihaz bedelinin yüzde bilmem kaç kadarı sigorta kapsamına girer. Bu beni ilgilendirmiyor ben cihazımı tadilat için yolladım yapamıyorsanız yeni cihaz yollayın onu da yapmıyorsanız Teknosa ile yolunuzu ayırın gidip işporta tezgahı açın bu kadar kurumsal bir ticari yapının sigorta kapsamı arızalı cihaza el koyup batarya alınamayacak fiyat teklifi ile markayı rezil edemez Ben hala aynı tavsiyede bulunuyorum Teknosa dan uzak durun cihazı alırken çok ilgililer satış sonrası yüzünüze bakan yok hele ki sigorta yaptırmayın yüklü miktar poliçe alıp arıza tadilat cihaz yenileme hizmeti alamayacaksınız diğer telnoloji mağazalarını tercih edin Teknosa benim için hayal kırıklığı sizin içinde öyle olmasın Bu sürecin sonu Tüketici Hakları mahkemesine gidecek 5 liralık cihaz için bunu yapmaktan geri durmam başkalarının canı yanmayacak

28 Eylül 2023 15:28

Değerli Müşterimiz, Talebiniz işleme alınmış olup tarafınıza konu hakkında geri dönüş yapılmıştır. Şirketimiz ürün ve hizmetleri ile ilgili paylaşmak istediğiniz tüm şikâyet, öneri ve isteklerinizi internet sitemizde yer alan ‘’iletişim’’ bölümünden bize doğrudan ulaştırabilirsiniz. Saygılarımızla, GULF SİGORTA A.Ş.

28 Eylül 2023 17:21

Gulf Sigorta bana çözüm ile gelmiyorsunuz çözmüş GİB yapıp buradaki mağduriyeti maskeliyorsunuz, bu okuma yazması olan kimsenin gözünden kaçmayacaktır. Cihazın kasa ve dokunmatiğinde hasar olduğunu beyan edip 1800 lira civarı ödeme teklif ediyor ve cihaza el koyuyorsunuz cihazın ana kart ve diğer sarfları 1000 lira civarında tutacaktır ve bu size kalacak. Cihazın sigortalı olmasının manası nedir bunu izah edemiyorsunuz Sigorta kullanılamaz olan cihazı tamir ya da yenilemekle mesuldür Ben tüm okuyuculara bu konuda tavsiyemi yineliyorum Teknosa dan alışveriş yapmayın diğer teknoloji mağazalarını tercih edin hele ki sigorta kasko gibi süslü cümlelere kesinlikle itibar etmeyin zira sigorta süresi dolana kadar cihazınız bozulmasın diye dua eden bir sigorta firması ile muhatabsınız Teknosa sattığı cihaza sigorta yaptırırken süslü cümleler kuracak ve sonrasında sizle muhatap olmayacaktır

Emirhan
Emirhan
6 Nisan 2024 09:05

Selam sorunun çözüldü mü

Gulf Sigorta'nın Kaskoda Yetersizliğin Kanıtı

İzzet
6 Şubat 2024 09:281.472

1 yıl önce aldığım tableti garantiye gönderdiğimde bana gelen mesaj şöyleydi: 'Sayın Müşterimiz, Teknosa teknogaranti sö...

Gulf Sigorta'nın Tamiri Mümkün Olabilen Ürünümü Tamir Etmemesi

Sennur
9 Ekim 2023 16:203.061

11.05.2023 tarihinde Teknosa'dan aldığımız Samsung tableti oğlumuz kullanacağı için kasko yaptırdık. Ekranı kırıldığı iç...

1 Destek

Teknosa'dan Aldığım Ürünü Sigorta Yaptırdım, Gulf Sigorta Beni Yanılttı

Alparslan
Alparslan
Gig Sigorta
14 Haziran 2023 02:471.289

Güya Teknosa'dan alınan bir ürünü sigorta ediyor. 1000 liraya Teknosa'dan aldığım garantili bir ürünü sigorta yaptıralım...

Tümünü Gör

Vatan Bilgisayar GigSigorta Ve İz Teknoloji Fiyaskosu

Gig Sigorta İz Teknoloji Müşteriyi Mağdur Etti

Gig Sigorta İzTeknoloji Müşteriyi Mağdur Etti

Muhammet
Gig Sigorta Bosch Unlimited Gen2 Dikey Süpürge Pil Arızası Ek Garanti Reddi!

Gig Sigorta BoschUnlimited Gen2 Dikey Süpürge Pil Arızası Ek Garanti Reddi!

Yelda

Öne ÇıkanKonular