Sami sonuçtan memnun değil

Gezimod Mega İspanya Endülüs Turu Mağduriyet Şikayeti

28 Ağustos 2024 18:40

Gezimod'dan 3 kişilik, 9-16 Ağustos Mega Endülüs & İspanya Turu aldım. Programda belirtilen hiçbir şeye uyulmadı. Rehberin rehberlikle alakası yok. 8 günün 6 buçuk günü rezil olduk. Hiçbir yerini layığıyla gezemedik ve de hiç gidemedik. Ekstra turları aldığımıza pişman olduk. Şikayet dilekçesi gönderdim. 1 hafta süre verdim. Sonrasında yasal yollara başvuracağımı belirttim. Cevap yok. 30 kişi aynı dertten muzdaribiz. Herkese teklifler sunulmuş. Çünkü hatalarını kabul ediyorlar. Gezimod'da bir ilgisizlik var. Ne arayan var ne soran. Her türlü yasal yoldan hakkımızı arayacağım. Kolay kazanılmıyor para. Hayatta bir kez gidebileceğim, canla başla çalıştım. Sizler ne kadar kolay para kazanıyorsunuz haksızca. Gerek TÜRSAB gerek Turizm Bakanlığı'na da başvuracağım.

gezimod-mega-ispanya-endulus-turu-magduriyet-sikayeti-1.docx
03 Eylül 2024 10:02 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sami Bey merhaba ; Şirket kayıtlarımızda isminize ait herhangi bir rezervasyon bulunamamıştır. Söz konusu şikayet hukuk birimimize iletilerek gerekli işlemler başlatılmıştır. Saygılarımızla,

Salih sonuçtan hiç memnun değil

Gezimod İle İspanya Turu: Son Anda İptal, Ekstra Ücret Ve İletişim Sorunları

Salih
18 Ağustos 2025 18:57
Şefik sonuçtan hiç memnun değil

Gezimod Turizm İle İspanya Turunda Yaşanan Hijyen, Ulaşım Ve İlgisizlik Sorunları

Şefik
19 Eylül 2025 17:47
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
02 Kasım 2024 19:36

Gezimod Turizm Firmasından Tur İ

Burcu
26 Aralık 2023 17:08
Işıl sonucu yetersiz buldu

Gezinomi Turunda İade Edilmeyen Ücret Ve Yaşanan Otel Sorunlarıyla Hayal Kırıklığı

Işıl
02 Eylül 2025 16:21