İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Gezimod İle Orta Avrupa Turu: Hayal Kırıklığı Ve Eziyet

Gezimod İle Orta Avrupa Turu: Hayal Kırıklığı Ve Eziyet
27 Ekim 2024 00:27

16-20 Ekim 2024 tarihinde icra edilen Orta Avrupa turunu Gezimod acentası üzerinden aldım. Prag’da 3 gün konakladık. Sözde üç yıldızlı Populus otele ait görüntüleri ekledim. Burası otelin ek binası, hostel'den hallice bir yapısı var. Üç yıldız denmiş fakat bir yıldız kalitesi bile yok (koridorlarda pis bir koku mevcut, oda soğuk…). Eşim ile ayrı yataklarda yatmak zorunda kaldık, gezmeye mi geldik eziyet çekmeye mi bilemedik. Bu konaklamada emeği geçen tüm arkadaşlara hakkımı helal etmedim bilesiniz! (Oradan acenteyi aradım, İ****ve Ç***hanımla görüştüm ama yardımcı olamayacaklarını söylediler) Diğer tüm misafirler nedense Emmy otelde kaldı! (Yer yokuş:) ) ama ne hikmetse internetten satın alınıyordu o günlerde! )
Bu yazıyı Gezimod'dan tatil alacakları uyarmak için yazmak istedim. Her şey satana kadar, sonra ardına bakan yok. Daha önce Tatilsepeti'nden tur almıştım, hakkını vermişlerdi. Bilindik firmalardan tur alın lütfen! Aman dikkat, bu firma sizi 2. Sınıf insan olarak konaklatıyor. Sadece Gezimod'dan turu satın alan 2 aile bu otelde kaldı. Diğer tüm firmalardan satın alanlar Emmy otelde kaldılar (gerçekten üç yıldız).

27 Ekim 2024 12:06

Emmy Hotel de değil Hotel Ehrlich de kaldı diğer misafirler.

04 Kasım 2024 09:42 (Şikayetten 8 gün sonra)

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
24 Temmuz 2023 02:13

Jolly Tur İzmir Çıkışlı Orta Avrupa Turu

30 Mayıs 2024 11:55
Seval sonuçtan hiç memnun değil

Gezimod Turizm İle Vize Ve İade Sorunları

Seval
18 Şubat 2025 17:24
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Gezimod Orta Avrupa Turunda Ekstra Ücretler, Kötü Otel Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi

Ferhat
11 Ağustos 2025 14:51