Sude sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 14:09

23 Mayıs tarihinde Gez Scooter kullandım ve kilit bozuk olduğu için kilitleyemeden ağaç kenarına park ettim ve sonlandırdım. Onaylandı. Bugün tekrar uygulamaya girdiğimde hesabımın kısıtlandığını ve ekstra 250 TL ceza kesildiğini gördüm. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğimde yaya geçidine park ettiğim söylendi. Benim park ettiğim yer uygulamada mevcut ve atılan fotoğrafla sonlandırdığım fotoğrafın aynı olmadığını söyledim. Bu, fakülte kameralarında ve haritalarda da gösteriyor. Bunun üzerine müşteri hizmetleri, scooterı kilitlemediğimi ve scooterın sürüklendiği için atılan fotoğraftaki yere geldiğini belirtti. Atılan fotoğrafla benim park ettiğim yer arasında 200 metrelik mesafe var. Bunu söylememe rağmen saygısız ve suçlayıcı bir üslupla 'Scooterların ötmesi sürüklenmeyeceği anlamına gelmez' diyen bir müşteri hizmetleri var. Tam olarak sistemi oturtulamayan bir uygulama, sürekli bozulan scooterları olan bir firma ve haksız yere ceza yazılan müşteriler. Ben bu cezayı kabul etmiyorum ve yetkililere gereğinin yapılmasını arz ediyorum. Bunun suçlusu düzenli tamir edilmeyen scooter yetkilileri mi yoksa müşteri midir sizce? Dipnot: (Benim park etmediğim ama başkasının sürüklediği yerde yaya geçidi değil, yaya geçidi yanıdır. Fotoğraflı bir şekilde ileteceğim.)

28 Mayıs 2024 18:13 (Şikayetten 4 saat sonra)
28 Mayıs 2024 18:18

Sürüş sonlandırma fotoğrafı bana ait değil ben hala attığım fotoğrafı hatırlıyorum ayrıca haritalarda bıraktığım yeri boşuna paylaşmadım bıraktığım yerde bir sürü kamera mevcut ben olayın 250 TL sinde değilim ama yaptığınız suç ve açığa çıkabilir kameralarda nerede sonlandırdığım gözüküyor

28 Mayıs 2024 18:20

Ben uygulamalı bilimler fakültesinin girişine bıraktım sizin attığınız fotoğraf tenis kortlarının olduğu taraf konum ve fotoğraf uyuşmuyor dikkatli incelemenizi arz ederim

28 Mayıs 2024 18:25
28 Mayıs 2024 18:26

Ayrıca müşteri hizmetleriniz Scooter ötse de hareket edilebileceğini söyledi ben o scooterı ağaca bağlasaydım ama gelip biri kırsaydı o zaman yine benden bilinecekti. Temsilcinize de yolda ki tüm gez scooterları paylaştım hiç biri bağlı değil firma yetkililerinizi bir gün üniversiteye scooterlarına bakmaya davet ediyorum bağlı Scooter görecek misiniz

28 Mayıs 2024 18:27

Ahmet

Bende de aynı hata oldu en iyisi Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup hakkınızı aramak. Bu firmaları pratik diye kullanıyoruz ama müşteriye yaptığı haksızlık kabul edilemez!

Bilgilendirme Eksikliği Nedeniyle Haksız Fotoğraf Cezası

27 Ağustos 01:29

16 Ağustos 2024 19:31
Gez Mobility Gez Haksız Yere Hesabıma 250TL Ceza Uyguladı
Esma sonuçtan hiç memnun değil

14 Mayıs 2024 08:56
Martı Usulsüz Ceza Kesiyor