Serhat sonuçtan hiç memnun değil

GetirYemek Satış Yöneticisi İle Yaşanan İletişim Sorunları Ve Panel Açma Talebi

22 Şubat 2024 19:58

Getir Yemek ile restoran olarak yaklaşık 5 senedir çalışıyorum. 2 aydır istemediğim bir kampanya yapılıyor. Her gün satış yöneticisi B**** S****** beye istemediğimizi iletiyoruz. B**** Bey kontrol edip 'düzeltildi' olarak bizlere iletiyor, ancak 1 gün sonra yine aynı sorunla karşılaşıyoruz. Biz tekrar iletiyoruz ve tekrar aynı şey oluyor. 2 ay bu şekilde sürdü. Sonrasında tekrar sipariş geliyor. Fotoğrafını çekip arkadaşa atıyorum, 'bu şekilde sipariş var, indirimli' diye. B**** Bey de 'iptal edin' diyor. 'Her indirimli gelen siparişi iptal edersem müşteri bizim restoranımızdan sipariş almak istemez, Getir'i de kullanmak istemez' diyorum. Bunun üzerine bizler de siparişi müşteriye gönderiyoruz. Arkadaşa durumu söylüyoruz, arkadaş da 'restoran panelini kapat o zaman' diyor. Bir Getir çalışanı olarak bunu söylüyor. Bu şekilde bir tartışma geçiyor aramızda ve sonrasında konu bu şekilde kalıyor. Ben yeni bir panel açmak istiyorum. Farklı ürünlerin satışı olacak, aynı dükkanda farklı mutfak. Herkes yapabiliyor bunu zaten. Neyse, iletiyorum B**** Bey'e. B**** Bey ise 'açamam' diyor. 'Neden?' diye soruyorum. 'Benim inisiyatifimde, o sebepten açmıyorum' diyor. Bu ne demek oluyor? Kendisine de sordum, 'Getir Yemeğin sahibi siz misiniz?' diye. Arkadaş, 'Hayır, değilim' diyor. O zaman B**** S****** adlı satış yöneticisi, daha önceki indirimli konu tartışmasından ötürü konuyu kişiselleştirmiş ve bize bilerek açmıyor. Fakat burası bizim ekmek tekneğimiz; buradan para kazanmaya çalışıyoruz. B**** S****** adlı satış yöneticisi konuyu kişisel hale getirmiş ve yeni panel açılışımı yapmıyor, para kazanmamıza engel bir durum oluşturuyor. Şu an günlerdir Getir Yemeğe mail atıyorum, kimse hala ilgilenmiyor. Telefonlardan arıyorum, dönüş yok; ilgili kimseyi bulamıyorum. Bu konuyu her yerde paylaşacağım, her yere de yazacağım. CİMER'e kadar ileteceğim, bu konuyu her yerde paylaşım yapacağım.

Hikmet sonuçtan çok memnun

09 Şubat 2024 22:19
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 13:30
Getir'den İptal Edilemeyen Sipariş Ve İade Sorunu
Getir'den İptal Edilemeyen Sipariş Ve İade Sorunu
Talip sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 19:30
Zahide sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 20:44
Getir Yemek Satış Sonrası Hizmet Vasatlığı
Getir Yemek Satış Sonrası Hizmet Vasatlığı
Melike sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 18:52