22 Temmuz 2024 10:47

Getir araç'tan ramazan ayında araç kiraladım ve araç otobüsün arka kapısına takıldı ve ön tampon açıldı. Bunu da geçtim, araç ufacık çarpma ile pert oldu. Hiçbir araçları sağlam değil ve can güvenliğimiz resmen tehlikede.

Bir de üstüne 3 ay konu hakkında bilgi vermeyip geçen ay 76.000 TL hasar kaydı çıkardılar. Bir ön tampon bu kadar pahalı olabilir mi? Aracın her yeri çiviliydi ayrıca. Taksit taksit ödeyeyim diyorum, yok diyorlar, kredi kartına taksit olurmuş. Benim kredi kartımda o kadar para yok.

Havale yapayım 10.000 TL her ay diyorum, avukata vereceğiz diyorlar, resmen fiyasko. Neymiş efendim icraya vereceklermiş, verirseniz verin. Zaten üzerime bir şey yok.

Ozan
Ozan

Araçta sadece tampon hasarı yok, kaput ve çamurluk da hasar almış. Motorda da sıkıntı olabilir alttan yağ ya da su akmış. Yani serviste o masraf çıkabilir. İcraya giderlerse itiraz edersiniz ama görünen duruma göre kazanırlar. (Kaza tutanağı varsa bir avukata danışın yoksa zaten bir şey çıkmaz) İcrada avukat parası faizi vs 120-130 u bulur. İcra yolu pek iyi olmaz tüm banka hesapları kartlar patlar, maaşın her ay 1/4 üne haciz gelir ve faiz işlemeye devam eder borç bitene kadar. Yapabiliyorsanız bir kredi çekip kapatın zira çok daha uyguna gelir bu şekilde. Ancak yinede pazarlık yapmayı deneyin.

Engin sonuçtan hiç memnun değil

Getiraraç Hakkımı Arayacağım

14 Mart 2024 01:53
Getiraraç Hakkımı Arayacağım
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

16 Ocak 2024 15:55
İhsan sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 12:12