Siavash sonucu yetersiz buldu

02 Eylül 2024 18:40

Getiraraç Hizmeti hakkında Şikayet

Merhaba,
getiraraç hizmetini kullanarak bir araç kiraladım ve birkaç önemli sorunla karşılaştım. Bu sorunları destek ekibinize ilettim, ancak maalesef tatmin edici bir çözüm alamadım. Bu nedenle, yaşadığım sorunları buradan paylaşmak istiyorum.

İlk olarak, aracınızı ilk kez bir otoparka bıraktım ve park ücreti olarak 150 TL’nin hesabımdan kesileceğini anlıyorum. Bu konuda bir sorun yaşamadım. Ancak, park ücreti konusunda dikkat çekici bir durumla karşılaştım. Aracı bir otoparktan aldığımda ödediğim park ücretinin sadece yarısının geri ödendiğini fark ettim. Ödediğim ücretin tamamının iade edilmesi gerekirken, her seferinde sadece yarısı iade edildi. Bu durumu birkaç kez yaşadım.

Özellikle, 24-08-11 tarihinde aracı bir otoparktan alırken 250 TL park ücreti ödedim. Bu ücretin tamamının tarafıma iade edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca, daha önceki tüm park ücreti ödemelerinde de sadece yarısı geri ödendi. Ancak, bu ücretlerin tamamının geri ödenmesi gerektiğini düşünüyorum.

İkinci olarak, uygulamada bir sorun yaşıyorum. Şu anda hesabımda 150 TL borç bulunuyor ve bu borcu ödemeye çalıştığımda, uygulama ödeme sayfasında takılı kalıyor ve herhangi bir hata mesajı vermeden kapanıyor. Bu sorunu çözmek için 5 farklı kredi kartı denedim, ancak hiçbiri ile ödeme yapamadım. Destek ekibinizle bu konuda 4-5 kez iletişime geçtim, ancak her seferinde net bir yanıt alamadım.

Son olarak, bir başka sorunum da park ücretiyle ilgili. Aracı bir otoparktan aldığımda neden park ücreti ödemem gerektiğini anlamıyorum. Aynı şekilde, aracı bir otoparka bıraktığımda da yeniden park ücreti ödüyorum. Bu durum, aracı otoparka bırakan kişiden ve aracı otoparktan alıp tekrar kullanan kişiden ayrı ayrı ücret alındığı anlamına geliyor. Bu uygulamanın adil olmadığını düşünüyorum ve bir çözüm bekliyorum.

Bu sorunların bir an önce çözülmesini ve tarafıma geri dönüş yapılmasını rica ediyorum.

Teşekkür ederim.

04 Eylül 2024 10:30

Önceki şikayetimde belirttiğim getiraraç ile ilgili sorunlarımın çözüme kavuşmadığını üzüntüyle belirtmek isterim. Destek ekibinizle yaptığım son görüşmede, hesabımdaki borcu IBAN yoluyla ödediğim bilgisini ilettim. Makbuzunu da tarafınıza gönderdim. Ancak, sorunum hala çözülmedi. Hesabım aktif görünmesine rağmen, araç kiralayamıyorum. Sistemde hala borcum olduğu gösteriliyor. Özetle sorunlarım şu şekilde: Ödeme Sorunu: IBAN yoluyla yaptığım ödeme sisteme yansıtılmadı. Hizmet Engeli: Ödeme yapmama rağmen araç kiralayamıyorum. İletişim Sorunu: Destek ekibiyle yaptığım görüşmelerde net bir çözüm alamadım. Bu durumdan oldukça memnun değilim. Sorunumun bir an önce çözülmesini ve tekrar araç kiralayabilmem için gerekli işlemlerin yapılması gerekmektedir. Taleplerim: Hesabımdaki borcun sistemden silinmesi. Araç kiralama hizmetine tekrar erişebilmem. Yaşadığım mağduriyetin giderilmesi için gerekli adımların atılması. Konunun acil olarak çözülmesi için gerekli işlemlerin yapılmasını rica ederim. Saygılarımla,

Tugay sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 17:26
Cem sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2025 16:00

17 Mayıs 2024 20:06
Getiraraç 7500 TL Para Çekimi Sorunu
Getiraraç 7500 TL Para Çekimi Sorunu
Burak sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 22:52

29 Kasım 2023 17:48