Gesnet Hizmet Sorumsuzluğu

Güray
07 Eylül 2024 20:16

Mersin'de hizmet veren yerel ağ servis sağlayıcısı Arat Wi-Fi firması Ges-net adlı bir firmaya devir olmuş olup yeni firmayla sözleşme imzaladık. Şu an internet Mersin Gözne de önceki firma zamanı sorunsuz 20mbit hizmet alırken şu an Gesnet 0 Mbit hizmet veriyor internet günün 20 saati yok. Telefon açmıyorlar mesaj yanıtlamıyorlar.

09 Eylül 2024 21:26 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba Mersin Şubemizde Abonelerimizin mağdur olmamaları için sözleşme imza sürecimiz hızla devam etmektedir Abone numaranızı ya da iminizi isim soy isim şeklinde paylaşırsanız Mersin şubemiz size en kısa sürede dönüş sağlayacaktır. Anlayışınız için teşekkür eder iyi günler dileriz.

11 Eylül 2024 21:10

Erdal
Erdal

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. 2 gündür uygulamadan desteğe mesaj attım hala bekleme surecinde hala internet yok. Arat Wi-Fi firması kaliteliydi. Gesnete devretmeselerdi keşke. Hizmet için ücret ödüyoruz sonuçta. Alamadığımız hizmetin sıkıntısını çekiyoruz. Madem hizmet veremiyorsunuz neden varsınız değil mi. Çalışan sistemi de bozdular.

İnternet Hız Sorunu Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleriyle Mağduriyet

Tamer