15 Şubat 2024 00:352.954

GM Watch akıllı saatin yazılımsal birçok hatası bulunmaktadır. Bu hataları müşteri temsilcisine birçok kez belirtmeme rağmen, hataları düzeltmeye yönelik bir güncelleme yapılmadı. Saati garanti kapsamında gönderdim ve birebir açılmamış bir cihazla değiştirildi; ancak aynı sorunları bu yeni saatte de yaşıyorum çünkü sorun donanımsal değil, yazılımsaldır. Alarm kurarken günleri yanlış göstermesi (örneğin salı günü seçiliyken çarşamba olarak gösteriyor), 'Color Pipe' isimli kadranın hatalı olması, önceden hava durumu görüntülerken konum belirtmesine rağmen sonradan göstermemeye başlaması ve bazen yanlış konum göstermesi gibi sorunlar mevcut. Ayrıca, hava durumu eksi değerlere düştüğünde hava durumu gösteren kadran saçma sapan bir değer gösteriyor (örneğin -2 iken kadran 250 gibi bir değer gösteriyor). Fotoğraf da paylaştım. Batarya optimizasyonu da zayıf; şarja taktığımda %10'luk bir şarj aniden %55'e çıkıyor. Bu şekilde satışı devam eden bir cihaz, markanın imajını zedelemekten başka bir işe yaramaz. Kullandığım cihazı soran insanlara bile tavsiye edemiyorum. Bu sıkıntılardan dolayı memnuniyetsizliğimi ifade etmek istiyorum.

15 Şubat 2024 08:20 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. General Mobile ailesi olarak, siz değerli kullanıcılarımıza her zaman en üst düzeyde hizmet sunma misyonuna odaklanmaktayız. Sizlerin memnuniyeti bizim için en büyük önceliktir. İletmiş olduğunuz talebiniz ile ilgili inceleme ekibimiz gerekli süreci başlatmıştır. En kısa süre içinde konuyla ilgili bilgilendirmeleri sizinle paylaşacağız. Sağlıklı günler dileriz. General Mobile

15 Şubat 2024 11:16

Merhaba Sefa Bey, Talebiniz ile ilgili 15.02.2024 tarihinde yapmış olduğumuz görüşmede tarafınıza konu ile ilgili bilgi verilmiştir. General Mobile ailesi olarak bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili bilgi, öneri ve taleplerinizi iletebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. General Mobile

16 Şubat 2024 11:03

Merhaba Sefa Bey, Talebiniz ile ilgili 16.02.2024 tarihinde yapmış olduğumuz görüşmede tarafınıza konu ile ilgili bilgi verilmiştir. General Mobile ailesi olarak bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili bilgi, öneri ve taleplerinizi hafta içi 08:30 - 18:30 saatleri arasında iletebilirsiniz. Dilerseniz e-posta göndererek destek alabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. General Mobile

Sefa
16 Şubat 2024 12:10

Müşteri memnuniyetine gösterdiğiniz hassasiyete ve sorunumla yakından gizlendiği için Hilal hanıma çok teşekkür ediyorum kolay gelsin

23 Ağustos 2024 12:452.161

Ağ hatası problemi! GM Watch saat aldım, 3 gün sorunsuz kullandım. Daha sonra sistem otomatik olarak oturumumu kapattı...

24 Eylül 2024 15:561.217

GM watch belirli bir zaman kullandıktan sonra saatin arka tarafında korozyon meydana geldi Garanti kapsamında servise gö...

1 Destek1 Yorum

General Mobile GM Buddy Cihaz Açılmama Sorunu

General Mobile GMBuddy Cihaz Açılmama Sorunu

Ali
General Mobile Uyku Modunu Kapatamıyorum!

General MobileUyku Modunu Kapatamıyorum!

Hulya

Öne ÇıkanKonular