Sefa sonuçtan çok memnun

15 Şubat 2024 00:35

GM Watch akıllı saatin yazılımsal birçok hatası bulunmaktadır. Bu hataları müşteri temsilcisine birçok kez belirtmeme rağmen, hataları düzeltmeye yönelik bir güncelleme yapılmadı. Saati garanti kapsamında gönderdim ve birebir açılmamış bir cihazla değiştirildi; ancak aynı sorunları bu yeni saatte de yaşıyorum çünkü sorun donanımsal değil, yazılımsaldır. Alarm kurarken günleri yanlış göstermesi (örneğin salı günü seçiliyken çarşamba olarak gösteriyor), 'Color Pipe' isimli kadranın hatalı olması, önceden hava durumu görüntülerken konum belirtmesine rağmen sonradan göstermemeye başlaması ve bazen yanlış konum göstermesi gibi sorunlar mevcut. Ayrıca, hava durumu eksi değerlere düştüğünde hava durumu gösteren kadran saçma sapan bir değer gösteriyor (örneğin -2 iken kadran 250 gibi bir değer gösteriyor). Fotoğraf da paylaştım. Batarya optimizasyonu da zayıf; şarja taktığımda %10'luk bir şarj aniden %55'e çıkıyor. Bu şekilde satışı devam eden bir cihaz, markanın imajını zedelemekten başka bir işe yaramaz. Kullandığım cihazı soran insanlara bile tavsiye edemiyorum. Bu sıkıntılardan dolayı memnuniyetsizliğimi ifade etmek istiyorum.

15 Şubat 2024 08:20 (Şikayetten 7 saat sonra)
15 Şubat 2024 11:16
16 Şubat 2024 11:03
Sefa
Sefa
16 Şubat 2024 12:10

Müşteri memnuniyetine gösterdiğiniz hassasiyete ve sorunumla yakından gizlendiği için Hilal hanıma çok teşekkür ediyorum kolay gelsin

23 Ağustos 2024 12:45
General Mobile Ağ Hatası Sorunu
Meral sonuçtan hiç memnun değil

GM Buddy Çocuk Saati Şarj Sorunu Ve İade Talebine Dönüş Yapılmıyor

28 Eylül 2025 21:30

Kronik Arızalı Akıllı Saat İçin Yüksek Onarım Ücreti Mağduriyeti

29 Eylül 2025 16:48
Bahtiyar sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 15:56
General Mobile GM Watch Korozyon
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Defalarca Servise Gönderilen Akıllı Çocuk Saati Sorunu Ve İade Talebi

13 Haziran 2025 17:13