Gençlik Ve Spor Bakanlığı Erva Spor Okulları'nda Mağduriyet Ve Tehdit

15 Ekim 2024 20:025.172

Kayseri'de valilik desteği ile yürütülen 'erva spor okulları projesi' kapsamında Bünyan şoförler odası erva spor okulu'nda 16 Eylül 2024 tarihinde göreve başladım. Halk eğitim üzerinden açılan jimnastik kursumun sorunsuz şekilde aktif hale getirilip antrenmanlara başlamamız gerektiği tarafıma iletildi ve ben de bu doğrultuda görevimi yerine getirdim.

Daha sonra söylenilen şekilde olmadığını ve kursumun açılamadığını fark ettim. Bu konuyu sorduğumda ise çok yakında kursların aktif hale getirileceği cevabını aldım. Üç haftadır sigortasız ve maaşsız -tabiri caizse- kaçak çalıştırıldığımı anladığım an kurumu bilgilendirerek resmi şekilde açılmadan kursa devam edemeyeceğimi ifade ettim. Bunun üzerine Bünyan şoförler odası başkanı olduğunu söyleyen 's****** d********' isimli şahıs beni arayarak 'çocuklar bu şekilde mağdur oluyor, kursuna devam et.' dedi. Ben kursun resmi şekilde açıldığı an devam edeceğimi ve aslında bu süreçte benim de mağdur olduğumu ifade ettim.

Bunun üzerine aynı şahıs bulunduğum konumdan beni aldırıp döveceğini söyleyerek beni alenen tehdit etti. Bunun üzerine gsb erva koordinatörlüğü ile görüşerek valilik destekli bir projede böyle bir kişinin görevli olmasının kabul edilemeyecek bir hata olduğunu belirterek şikayetimi dile getirdim. CİMER şikayet hattı aracılığı ile bahsi geçen şahıstan şikayetçi olduğumu belirtir, üç haftalık çalışma sürecim boyunca hakkım olan 24 saatlik ücretin ve sigorta kaydının tarafıma uygun şekilde ödenmesini rica ederim.

Muaz
20 Ocak 2025 16:08

Hiçbir adım atmadılar. Resmen valilik onaylı bir merkezde sigortasız çalıştırılıp maaş verilmedi. Yazıklar olsun

5 Eylül 2025 12:40

Benzer şekilde Erva koordinasyon birimi Arzu y** tarafından kazanmış olduğum iş hakkı elimden alındı. Beni zorla istifa ettirdi umarım onun içinde gereken yapılır .

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Deprem Sonrası Jimnastik Kursunda Keyfi Uygulama Ve Mağduriyet

Gaziantep in İslahiye ilçesinde ikamet etmekteyim. Kızım 2022 yılında gençlik ve spor müdürlüğünün açmış olduğu jimnasti...

Gsb Çağrı Merkezi Çalışanı H**** Hanım

10 Ağustos 2024 03:295.968

10.08.2024 tarihinde, saat 02.27'de Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Seyahatsever adlı programı için bilgi almak ve kayıt o...

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Biz Uygulamasına Giremiyorum

Gençlik Ve SporBakanlığı Biz Uygulamasına Giremiyorum

Ayşe
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Teknoloji Destek Mağdurluğu

Gençlik Ve SporBakanlığı Teknoloji Destek Mağdurluğu

Orkun
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Van İpekyolu Çok Amaçlı Spor Salonu Pozitif Ayrımcılık

Gençlik Ve SporBakanlığı Van İpekyolu Çok Amaçlı Spor Salonu Pozitif Ayrımcılık

Ersin
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Kombineli Koltuk Kırılmış!

Gençlik Ve SporBakanlığı Kombineli Koltuk Kırılmış!

Emrah

Öne ÇıkanKonular