Genç Teknoloji Çift IMEI Sorunu

22 Aralık 2023 12:544.143

Genç teknoloji destek kapsamında bir cihaz almak istiyorum. Ardından vergi indirimi için başvuru yapacağım.

Samsung shop sitesi ile görüştüm. Almak istediğim telefon Galaxy a24. Bu cihaz çift sim kartlı ve çift IMEI'li bir telefon. Faturada 2 IMEI'ninde yer almasını istediğimi söyledim. Ancak sistemleri gereği faturaya sadece 1 IMEI girebiliyorlarmış.

Gsb başvuru formunda çift IMEI var mı seçeneği var. Onu işaretlemek durumundayım. 2 IMEI'yi de gireceğim. Fakat faturada yukarıda sözünü ettiğim sebepten dolayı 1 IMEI yer alacak. Bu durum vergi indiriminden faydalanmama engel teşkil edecek midir?

Ayrıca ilgili cihaz normalde 9.500 TL üstü iken, ilgili site kendilerinin yaptığı eğitim indirimi sayesinde 8.449 TL olmakta nihai olarak. Bu durum vergi indirimi için sorun olacak mıdır?

En kısa sürede dönüş yapmanızı rica ederim.

Yorumlar(13)

24 Ağustos 2024 00:42

Ne oldu sorun nasıl hallettiniz?

29 Mayıs 2024 21:02

Yardımcı olabilir misin telefonu aldım nasıl başvuracağım bende de çift IMEI mevcut

28 Ocak 2024 18:26

Merhaba sonuç nedir aynı durumu yaşıyorum

9 Ocak 2024 09:29

Merhaba, Samsung'un faturalara IMEI yerine seri no yazmasını başvuruya etkisini merak edenler için bilgilendirme yapmış olayım. Bizim Samsung shop'tan aldığımız telefon için fatura onayı geldi. Şu an süreç IBAN bilgilerinin kontrol edilmesinde.

24 Aralık 2023 23:13

Evet, seri no yazıyorlar. Telefonlarda IMEI numarası ile seri NO'nun aynı olduğunu çoğu insan bildiğine göre kontrolleri yapanlar da bilir diye düşünüyor insan. Samsung'dan alışveriş yapıp reddedilen olmamış sitede en azından.

24 Aralık 2023 09:56

Faturaya 8.449 TL olarak yazdıkları için bir problem olmaz. Ancak çift IMEI konusu benim de kafamı kurcalıyor. Ya yaşayarak öğreneceğiz, ya da daha önce başvuran birinin tecrübelerinden.

30 Temmuz 2024 11:153.967

Genç teknoloji destek kapsamında gençlik ve spor bakanlığı'nın vergi indirimi kampanyasından yararlanmak için yaklaşık b...

1 Destek2 Yorum

Gençlik ve Spor Bakanlığı Genç Teknoloji Destek Kampanyasında Vergi İadesi Yapılmıyor

11 Temmuz 2024 15:124.214

Genç teknoloji destek kampanyasından yararlanmak için 17.03.2024 tarihinde telefon aldım. Aynı gün vergi iadesi için baş...

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Biz Uygulamasına Giremiyorum

Gençlik Ve SporBakanlığı Biz Uygulamasına Giremiyorum

Ayşe
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Teknoloji Destek Mağdurluğu

Gençlik Ve SporBakanlığı Teknoloji Destek Mağdurluğu

Orkun
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Van İpekyolu Çok Amaçlı Spor Salonu Pozitif Ayrımcılık

Gençlik Ve SporBakanlığı Van İpekyolu Çok Amaçlı Spor Salonu Pozitif Ayrımcılık

Ersin
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Kombineli Koltuk Kırılmış!

Gençlik Ve SporBakanlığı Kombineli Koltuk Kırılmış!

Emrah

Öne ÇıkanKonular