Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu Kalabalık Sınıflar Ve Zorbalık Sorunu

08 Mayıs 2024 00:39

Gebze Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu, Tatlıkuyu Mahallesi, 1302/3. Sokak No:12, 41400 Gebze/Kocaeli adresinde bulunan okulda sınıfların kalabalık olması; birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıfların tam gün eğitim yapması; üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerinin küçükleri iterek ve döverek teneffüslerde kargaşa yaratması; sabahçı ve öğlenci sisteminin olmaması, okuldaki çocuklar üzerinde olumsuz etkiler yaratmaktadır. Sınıf mevcutlarının her birinde 45 kişi bulunması ve çocukların sürekli olarak kötü gün geçirdiklerini söylemeleri, gerek kendi sınıflarından gerekse teneffüste üst sınıflardan şiddet görmeleri kabul edilemez bir durumdur. Sınıf mevcutlarının 20-25 kişiye düşürülmesi, birinci ve ikinci sınıfların öğlenci, üçüncü ve dördüncü sınıfların sabahçı olması durumunda çocukların okulda daha iyi eğitim alabilecekleri ve zorbalıkların azalacağına inanıyoruz. Bu konuda gereğinin yapılmasını talep ediyoruz. Çok fazla bir şey istemiyoruz, sadece çocuklarımızın daha iyi bir eğitim alabilmesini ve güvende olmalarını istiyoruz.

Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Gebze Eğitim Vakfı İlkokulu Sınıf Mevcudu Ve Dayak Sorunu

05 Ağustos 2024 07:03
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Çocuğuma Uygulanan Adaletsiz Ceza Ve Okul Yönetiminin İlgisizliği

18 Ağustos 2025 13:17