Gediz Elektrik Perakende Sokak Aydınlatma Talebi

24 Haziran 2023 09:211.818

Tam olarak 3 yıl önce (abartmıyorum) Elektrik dağıtım şirketi Gediz Elektriğe evimin de bulunduğu sokak için aydınlatma talebinde bulundum, daha doğrusu o sokakta bulunan tüm komşularla birlikte bulunduk. Gerek fiziki olarak dilekçe vererek, gerekse müşteri hizmetlerini sık sık arayıp talebimizi yineledik. Samimi konuşmalarına dayanarak talebimizin bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim. Ne yalan söyleyeyim, gerekli olmayan bir sokak için talepte bulunsak yapılmayışını anlarım. Yetkili kişi gelip keşif yapsa eminim ki bu kadar uzamazdı. Ne kadar gerekli olduğunu apaçık görebilirdi. Yeterince uzadığını düşünüyorum. Yetkili şirketten talebimizi yerine getirmesini rica ediyorum.

24 Haziran 2023 09:24 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın TÜKETİCİMİZ, Şikâyetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Talebiniz değerlendirilerek en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız, Saygılarımızla.

26 Haziran 2023 17:27

Sayın TÜKETİCİMİZ, Konu hakkında iletişim numaranız üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla.

Sabit
Benzer Şikayeti Var
23 Eylül 2023 10:44

Urla İskele Gelinkaya mevkisinde bir aydınlatma direği araç çarpması sonucu eğilmiş ve tepesinde ampul yoktur. Buraya araç 3 yıl önce çarpmıştır. Bu direğin yenilenerek aydınlatma sağlamasını defalarca ilettim.

Eki aç

GDZ Elektrik Dağıtım Gediz Edaş Yapıldı Denen Sokak Aydınlatma Arızalarının Devam Etmesi

7 Aralık 2023 22:24797

Gediz edaş 186 üzerinden 8011265480 ve 8011335644 numaralı taleplerle sokak aydınlatma sorununu bildirdim. İlk talebim s...

GDZ Elektrik Dağıtım Sokak Aydınlatma Lambası Yanmıyor

15 Eylül 2023 11:071.014

"Çok basit bir sorundu ama iletişim sorunu veya yanlış anlamadan kaynaklı uzun süre alması durumu sıkıntılı boyuta getirdi. Gönül ister ki konu böyle şikayet durumlarına kadar gelmesin ama yazımızdan sonra sağ olsun Gdz Edaş firması sorunumuzu hemen çözdü... Teşekkür ederiz."

GDZ Elektrik Dağıtım Salihli İlçesi 299 Sokak Kronik Sorun Aylardır Giderilmiyor.

2 Eylül 2023 04:181.529

Gediz elektrik Manisa ili Salihli ilçesi kuruluş Mahallesi Asri mezarlığın arkasındaki 100 metrelik sokağın aydınlatması...

Tümünü Gör
Gdz Elektrik Dağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Gdz ElektrikDağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Ali
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Gdz ElektrikDağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Meryem
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Gdz ElektrikDağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Tuna
Klasik Gediz Elektrik Hareketi

Klasik GedizElektrik Hareketi

Seren
Gediz Elektrik Sokak Lambası Sorunu

Gediz ElektrikSokak Lambası Sorunu

Murat
Gdz Elektrik Dağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Gdz ElektrikDağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Mel

Öne ÇıkanKonular