Gediz Elektrik Perakende Kısmen Kaçak Elektrik

Gediz Elektrik Perakende Kısmen Kaçak Elektrik
18 Eylül 2023 13:013.312

Lütfen sesimi duyun intiharın eşiğindeyim suçum olmadan kısmi kaçak elektrik kullanılıyor deyip 21 bin lira ceza kesip evimin elektriğini kestiler. İtiraz ettim 12 bine indirdiler bir hafta içinde icraya verdiler. 16 bin oldu. Ben 4 yıldır bu apartmanda oturuyorum kaçak nedir bilmem ne olur. Sesimi dutun yalnız hasta bir bayanım

18 Eylül 2023 13:08 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Sayın TÜKETİCİMİZ, Şikâyetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Talebiniz değerlendirilerek en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız, Saygılarımızla.

18 Eylül 2023 14:47

Sayın TÜKETİCİMİZ, Konu hakkında iletişim numaranız üzerinden bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla.

23 Şubat 2024 13:294.871

Kaçak elektrik kullanımı itirazı. Pimapen ile kapalı alanda bulunan yazlığımın elektrik panosunu 20 Temmuz 2023 sonrası ...

Gdz Elektrik Dağıtım Haksız Yere Yapılan Ceza Ücretlendirme

26 Haziran 2023 12:234.451

Ben İzmir Çiğli kaklıç mahallesinde oturmaktayım. Kaçak elektrik kullanıyorum diye şikayet üzerine evime gelip her yeri ...

Tümünü Gör
Gdz Elektrik Dağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Gdz ElektrikDağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Ali
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Gdz ElektrikDağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Meryem
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Gdz ElektrikDağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Tuna
Klasik Gediz Elektrik Hareketi

Klasik GedizElektrik Hareketi

Seren
Gediz Elektrik Sokak Lambası Sorunu

Gediz ElektrikSokak Lambası Sorunu

Murat
Gdz Elektrik Dağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Gdz ElektrikDağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Mel