GDZ Elektrik Dağıtım Gediz Vefat Dolayısı İle Elektrik Kesti

25 Ağustos 2023 17:571.590

Gediz elektrik, gördüğüm kadarıyla parasız kalmışsınız ki vefat eden kişilerin elektriğini çat diye kesiyorsunuz. Ama kaçak elektrik kullananları nedense yıllardır tespit edemeyip bizlerden almasını biliyorsunuz. 11 ay önce vefat eden babamın üzerine olan elektrik aboneliği sırf vefat etti diye ne hakla kesiyorsunuz? Bu evde annem yaşamıyor mu? Paranız her ay düzenli ödenmiyor mu? Yeni abonelik için yok DASK yok bilmem ne bir sürü tatava istiyorsunuz. Nasıl bir hizmet anlayışınız var anlamış değilim. Ama tabi yaptığınız zamlar, aldığınız paralar yetmiyor demek ki bir de İnsanları böyle mağdur edin. Yazıklar olsun sizin gibi hizmet anlayışına.

25 Ağustos 2023 18:02 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Sayın TÜKETİCİMİZ, Şikâyetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Talebiniz değerlendirilerek en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır. Bilgilerinize sunarız, Saygılarımızla.

29 Ağustos 2023 09:50

Sayın TÜKETİCİMİZ, Bilgilendirme için arama gerçekleştirilmiş olup, irtibat numaranızdan ulaşılamamıştır. Saygılarımızla.

29 Ağustos 2023 10:11

Sabah 09.08 de aranmışım, uyuyordum.

29 Ağustos 2023 19:04

Bu mesajı bizim gibi mağdur olan kişilere açıklama niteliğinde yazıyorum. Gedizi aradığımda ilk görüştüğüm müşteri temsilcisi dasktan tutunda bir sürü belge saydi. 2 kez aradığım müşteri temsilcisi, sadece annenizin o evde oturduğuna dair ikamet belgesi, veraset ilamı ve kimlik ile gitmesi yeterli dedi. Kendisine çok teşekkür ederim. Bizde bugün Ayrancılar Gediz şubesine gittik. Görevli hanim çok ilgili ve güler yüzlü tavrı ile vefat eden babamın aboneliğini annemin üzerine geçirdi. Babamın abonelik ücreti olduğu için hiçbir ücret ödemedik. Sizde bu şekilde aboneliği uzerinize alabilirsiniz. Ayrancılar İzmir Gediz aş ye teşekkür ederim.

Kaçak Elektrik Yalanı Gediz Elektrik

Eylül
25 Mart 2024 16:252.410

Merhaba, öncelikle kolay gelsin. Bugün dükkana geldiğimde elektrik kesikti. Sadece bir adet faturam bulunuyordu. Faturay...

Ödenmemiş Fatura Olmadan Elektrik Kesintisi Mağduriyeti

Fatma
16 Haziran 2025 14:381.140

Ödenmemiş faturam olmamasına rağmen Gediz Elektrik gelip elektriğimi kesti. Son anda yakalayıp 'Neden kestiniz?' diye so...

Hatalı Elektrik Kesintisi Ve Yanlış Kaçak Kullanım Suçlaması

Bulut
5 Kasım 2024 00:532.156

Gediz Elektrik kaçak kullanım itirazı: 10 Ekim'de elektriğim kesildi ve 1105 lira kaçak kullanım ücreti söylendi. Bunu ö...

Tümünü Gör
Gdz Elektrik Dağıtım Planlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Gdz Elektrik DağıtımPlanlı Çalışma Adı Altında Yaptığı Çalışmalardan Şikayetçiyim!

Ali
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Gdz Elektrik DağıtımGediz Elektrik Voltaj Düşüklüğü İle Hasta Mağduriyeti Yaratmaktadır

Meryem
Gdz Elektrik Dağıtım Gediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Gdz Elektrik DağıtımGediz Elektrik Sokağı Kazıp Toprak Halde Bırakması!

Tuna
Klasik Gediz Elektrik Hareketi

Klasik Gediz ElektrikHareketi

Seren
Gediz Elektrik Sokak Lambası Sorunu

Gediz Elektrik SokakLambası Sorunu

Murat
Gdz Elektrik Dağıtım Balçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Gdz Elektrik DağıtımBalçova Onur Mah. Plansız Elektrik Kesintileri Nedeniyle Mağduriyet!

Mel

Öne ÇıkanKonular