Ravza sonuçtan hiç memnun değil

Gazi Üniversitesi Hastanesi Aşiri İhmalkarlık Ve İlgisizlik

09 Temmuz 2024 17:18

Eşim 2018 yılından beri bu hastanede beyin sinir cerrahi polikliniğinde takipli. Bu sene gittiğimizde beynindeki tümör büyümüştü ve oradaki asistan doktor hocama danışıp size döneceğim dedi. 1 ay oldu, dönüş sağlamadı. Biz Konya'dan Ankara'ya bize dönüş yapılmadığı için tekrar gittik. Bizi azarlar tarzda, hocam yurt dışında danışmanım, niye geldiniz dedi. Eşim 1 ay öncesi konuşup yemek yiyebiliyordu, bunlar dönüş yapana kadar yemek yiyemez, konuşup gülemez hale geldi. Bu halini gördüğü halde bizi geri gönderdi. Hiçbir şey yapamam dedi. Bir asistan ihmali yüzünden 1 ay kadar kocaman bir sürede bize dönüş yapılmadı. Asistan O****** K****** yüzünden eşim daha gencecikken bu hale geldi. Bu şikayetimi görüp gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Hastanelerde bir şey yapılmıyor, ya yapılmıyor. Benim eşimin felç geçirmesi mi gerek bunların müdahale etmesi için? Bu ne ilgisizlik? Aldığı maaşı nasıl yiyebiliyorlar? Hakkımı helal etmiyorum. Beddua da etmiyorum, o bizim canımızı çok acıttı, Rabbim bu açıdan ona da versin.

Şükran
Şükran

21 Nisan'da Gazi Üniversitesi gama knayf tedavisi oldum geldiğimden beri ağrılarım var başımda şiddetli yanma var gama knayf bölümünü aradım telefona cevap veren Dr. La görüştürmüyor hasta olarak ve orada tedavi olduğum için görüşmek en doğal hakkım. Bana bir hafta ağrıların olur dendi ama geldiğimden beri ne ağrılarım dindi ne de başımdaki yanmalar geçti

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Asistan Ve Hocanın Sorumsuzluğu

16 Kasım 2023 15:39

Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gerekli İlginin Görülmüyor

22 Temmuz 2024 11:29