Garenta Keyfi Kiralama İptali

Garenta Keyfi Kiralama İptali
Tamer
10 Şubat 2024 15:37

02.02.2024 tarihinde Garenta'dan Şanlıurfa GAP Havalimanı'ndan Ankara'ya uygulama üzerinden araç kiraladım. Normal şartlarda uçağımız vardı, ancak eşyamız çok olduğu için iptal ettik. Ancak Garenta, Findeks puanımın düşük olduğunu iddia ederek aracı vermedi. Halbuki puanım 1900'DÜ. Milli savunma bakanlığı personeli ve Sağlık Bakanlığı çalışanı arkadaşlarıma da araç verilmedi, onların da puanları yüksekti. Sabahın 9'unda urfa Havalimanı'nda eşlerimizle birlikte mağdur olduk.
Tek yön için 1 TL gibi bir fiyat verilmesi durumunda, bu durumun yanıltıcı bir fiyatlandırma olup olmadığını sormak istiyorum. Hukuki olarak gerekli başvuruları yapacağım. Findeks raporumun düşük olduğu gerekçesiyle keyfi olarak iptal etme hakkınızın olup olmadığını merak ediyorum. Puanım 1900 ve çok iyi olmasına rağmen bu durum yaşandı. Kurumsal bir firmanın, kendi sistemi üzerinden verdiği ve ödemesini aldığı bir hizmeti sadece fiyatın çok uygun olması sebebiyle vermeme hakkının olup olmadığını sorguluyorum. Umarım bir gün benzer bir durumda aileniz ve çocuklarınız ile birlikte dışarıda saatlerce bekletilmezsiniz ve böyle bir mağduriyet yaşamazsınız.

Serdar
29 Temmuz 2024 17:09
Garenta Habersiz Kesinti Kiralayamadım Aracın Ücreti Kesildi!
Naz sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2023 15:40

15 Temmuz 2024 01:45
Onur sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 14:32

Garenta Findeks Notu 1205 Olduğu İçin Araç İptal Edildi!

Halil
27 Temmuz 2023 23:27
Garenta Findeks Notu 1205 Olduğu İçin Araç İptal Edildi!