Burak sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Araç Kiralama İle Yaşanan Mağduriyet Ve Haksızlık

Burak
30 Aralık 2024 16:28

Garenta İstanbul Havalimanı şirketinden 2001950464 sözleşme numaralı aracı kiraladım. Araç için 3500 TL depozito çekildi ve aracı 1 gün erken teslim ederken, teslim sırasında yanlış takip sonucu suçsuz yere jandarma tarafından gözaltına alınıp karakola götürüldüm.

Yanlış bilgi olduğu anlaşıldığında serbest bırakıldım ve bu yüzden kara listeye eklendiğim bilgisine ulaştım. Bunu anlatmamın sebebi, bu firma yetkililerinin benim mağduriyetimi fırsat bilerek aracı getirirken her şeyi tam olarak, mazotu ful bırakmama rağmen ve koltukta önceden alakam olmayan sigara yanığı sebebiyle benim 3500 TL depozito bedelime ve 1 gün erken teslim bedelimi istiyor olmalarıdır. Üstüne üstlük, her gün hesaptan 380 TL para çekmeye çalışıyorlar. Beni orada memur aldı diye ne hakkınız var sizin başka olanakları bana yüklemenin?

Bu firma, Garenta araç kiralama firması, benim şikayet talebi oluşturmama rağmen sorunumu çözmemiştir. Bunun için bütün yasal yollara başvuracağım. Asla kabul etmiyorum. Garenta pişmanlıktır.

Birgül sonuçtan hiç memnun değil

Birgül
14 Kasım 2024 12:27

Kerem
14 Eylül 2024 14:24

İlayda
15 Mayıs 2024 11:27
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Trafik Cezası Bilgilendirmesi Yapılmadı, Mağduriyet Yaşadım

Kadir