Gaming.gen.tr Bezdirdi Yeter Artık!
15 Eylül 2024 16:405.884
Gaming.Gen.tr (Beta Oyun Teknoloji A.Ş.) üzerinden yaşadığım garanti/değişim süreci nedeniyle ciddi şekilde mağduriyet y...aşıyorum. Üründe kullanım sırasında orta tekerlek ile ilgili arıza meydana geldi. Tekerleği aşağı kaydırdığımda yukarı, yukarı kaydırdığımda ise aşağı hareket ediyor ve bu sorun a
"Sorunum çözüldü teşekkürler."
Eylül 2024 tarihinde Gaming Gen TR (Beta Oyun Teknolojileri) üzerinden satın aldığım ekran kartında, kullanım sırasında ...GPU çekirdek sıcaklığı 69°c iken Hotspot sıcaklığının 105,8°c’ye ulaştığını tespit ettim. Yaklaşık 36°c'lik bu fahiş fark, kartın montaj veya üretim kaynaklı kusurlu olduğunu açıkç
Bende cw arızası vardı Aynı sorun bende de vardı dostum THH başvurdum misli ile değişimine karar verdi ama ellerinde yokmuş değişim yapamayacaklarını söylediler ürün olmadığı için para iadesi yapılacağını söyledi hazır sistemlerde ekran kartının fiyatını zaten hep düşük yazarlar oradaki fiyatı diğer parçalara dağıtırlar ki en çok ve arıza veren ekran kartı olduğu için değişim ya da iade de az ödemek için benim aldığım zamanlarda ekran kartı 25 bin 26 bin civarı bana kesilen fatura 10.500 TL bana bunun iadesini yapacaklar şu an ekran kartın değeri 30 bin civarı ama yasal hakların tüketicinin yanında doğru adımlar ve doğru yapılırsa hakkını hakkımızı alırız ben icra müdürlüğüne başvuru yapacağım yüklediğim resmin tamamını oku nasıl bir yol izleyeceğin detaylı orada