14 Ağustos 2024 11:46

27**69 üyelik numaralı Fuzul Otomotiv finansmanım için her ayın son günü maaşımı aldığımdan, ayın son gününde yaklaşık 30.000₺ ödeme yapıyorum. Haziran ayında sehven alıcı isminde 1 harf eksik yazdım. Hesabıma para iade edilmiş fark etmedim. Sonrasında Sefaköy Şube Müdürü e*** Bey tarafıma dönüş yaptı, ödeme yapılmadı diye. E*** Beyin dönüş yaptığı gün hemen parayı tekrar gönderdim. Sistemde ödeme düzeltildi. Yatırdığım aya sayıldı. Ekran görüntüsünü ekledim. Aradan 2 ay geçti ve şimdi yatırdığım para hazirana sayılmamış direkt temmuza sayılmış ve Arabamı Ekimde değil de kasımda alacağımı gördüm. Yani değiştirmişler. Şube, operasyon, satış müdürü herkes olumsuz döndü. 1 kez bir yanlış yapıldı ve bu işlem düzeltilmiş gibi yapılıp düzeltilmedi. Her ay düzenli yapılan ödemem için kimse yardımcı olmadı. Sonrasında ev için bile tekrar finansman desteği isteyecektim. Ama bu ilgisizlik ve yardımcı olamama durumunda bir daha kapısının önünden bile geçmem. Ekim teslimatlı araba olacak diye; bütün tatil planlarımı, otel rezervasyonlarımı, yıllık iznimi her şeyimi ona göre ayarlamıştım. Her planım yerle bir oldu. Destek rica ediyorum.

14 Ağustos 2024 12:25 (Şikayetten 38 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

15 Ağustos 2024 10:54

Umarım en kısa sürede olumlu dönüş yaparsınız. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne kadar çıkacağım.

Murat

Bizde bu sisteme girecektik böyle şikayetler oldukça vazgeçtik

Merve hanim teslimat yapıldımı

Hayır 1 ay ertelendi

Tüm Ödemelere Rağmen Araç Teslimatı Gecikti, Mağdur Edildim

11 Eylül 2025 21:46
tum-odemelere-ragmen-arac-teslimati-gecikti-magdur-edildim-1.jpg
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Otomotiv Söz Verilen Ödeme Tarihi Değişti

13 Mayıs 2025 13:06
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Ev Pendik Şubesi'nde Teslimat Ve Ödeme Sürecinde Yaşanan Sorunlar İle Olumsuz Çalışan Tutumu

20 Haziran 2025 21:29
fuzul-ev-pendik-subesinde-teslimat-ve-odeme-surecinde-yasanan-sorunlar-ile-olumsuz-calisan-tutumu-1.jpg

Fuzul Otomotiv Kategorileri