Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Otomotiv Fuzul 6 Ay Sonra Paramı Ödeyecekmiş

Fuzul Otomotiv Fuzul 6 Ay Sonra Paramı Ödeyecekmiş
30 Nisan 2024 13:14

2022 haziran ayı gibi fuzul Üsküdar şubesinden kayıt yaptırdık. 600bin liralık sisteme dahil olduk, 60bin katkı payı ödedik. Sistemden çıkış yaptığımızda katkı payının geri ödenmeyeceğini biliyorduk. Aradan 1.5 yıl geçti, 16 17 çekiliş geçirdik hiç birinde bize çıkan bir şey olmadı. Başkalarına çıktığına dair de şüphelerim var zaten. Her ne kadar noter huzurunda da yapılsa sadece belli başlı bir kod numarasına çıktığını söylüyor, KVKK gereği isim vs verilmiyor. Bize çıkmadığı için, artık bir araba almam gerektiği için 2023 aralık ayında sistemden çıktım, 60bin katkı payım firmaya kaldı, ödediğim 95bin tl yi ne zaman alacağım dediğimde de ise 20 Mayıs tarihi verildi. Neymiş; sözleşmese 3 ila 6 ay yazıyormuş. Teşekkür ederim 5. Ayı bana layık gördüğünüz için. Madem 3 ila 6 ay yazıyor sözleşmede neden 3. Ayı tercih etmiyorsunuz? Ocak ayındaki 95 ile mayıs ayındaki 95 aynı mı? Paramı pul ettiniz. Anlatırken ballandıra ballandıra anlattınız, "bakın bu müşterime ilk ay çıktı" diye diye aldattınız bizi. Ne çekiliş çıktı ne param ödendi. Bizlere şuraya buraya imza atın diye attırdılar, danışman anlatmadı bile detayını hiçbir şeyin. Oldu da para bize çıktı, araba aldık diyelim, şerh ücreti bizim cebimizden çıkıyormuş, onu da imzaladıktan katılım payını ödedikten sonra anlattılar onu bile. Kısacası size hakkımı helal etmiyorum. Şu an para bize acil lazım olduğu için ödeme gününü mayısın ilk haftasına çekilmesini istiyorum.

30 Nisan 2024 14:55 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

02 Mayıs 2024 16:15

Halen arayan olmadı! Çözüm talep ediyorum!

14 Mayıs 2024 03:51

Hala geri dönüş yapmadınız. Çok zayıf bir firmasınız. Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin.

Yasin
Yasin

Ben geçen sene yazdım buraya beni de arayacaklardı telefon başında yaşlandık. Yalancı bun lar

Mehmet sonucu yetersiz buldu

Fuzul Otomotiv Fuzulev'in Teslimat Sürecinde Akva Sigorta Dayatması, Süreci Uzatması

11 Ağustos 2024 21:41

21 Kasım 2023 22:32