Fuzul Ev Taksit Ödemelerinin Gecikmesi Ve Mağduriyet

09 Ağustos 2023 23:49

Fuzul Ev firmasıyla mart ayında sözleşme imzaladık ve taksitlerimizi her ayın sonunda eksiksiz ödedik. Ancak, ay sonu hafta tatiline denk gelen ödemeyi bankaya yaptığımda, banka bir sonraki iş gününde parayı geçiriyor. Bu yüzden teslimatımı 2 ay ötelemek zorunda kalıyorlar. Ay bitmeden ödemeyi yaptığım halde banka kapalı olduğu için işlem yapılamıyor. Burada benim suçum ne? Ayrıca, eğer ay sonunda ödeme alacaksanız, o tarihte vezneyi açın ve ödemeyi oraya yapalım. Eğer kabul etmiyorsanız, banka ödemelerinden dolayı mağdurum ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

08 Ağustos 2023 16:12

Mart 2023'de sözleşme imzaladım aylık 33.333 TL ödeyerek 5 ayda teslimat alacağım söylendi ağustos ayında ödemelerimi zamanın da yaptım ama iki ay teslimatı ertelediler şimdi ise iki ay ertelemeye rağmen geri ye kalan ödemelerinde yapılmasını istiyorlar bu kadar yanıltma görülmedi 250 bin lira ödeme yapılmadan teslimatı yapmayacağını söylüyor sonradan sonra ya bir de zamanında yazılmayan dilekçe çıktı ortaya.

10 Ağustos 2023 09:04 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır. Durumun çözümlenmesi adına en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Talepleriniz bizim için çok değerli, bizlere her türlü soru ve önerileriniz ile ilgili ulaşım sağlayabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Ufuk
Ufuk

Osman bey merhaba benim ödeme de ayin son hafta sonuna geldi acaba sonuç ne oldu sizin ödeme o ay için geçerli sayildimi

Teslimat Sürecinde Yaşanan Sürekli Ertelemeler Ve Mağduriyet

04 Temmuz 2025 17:27
Teslimat Sürecinde Yaşanan Sürekli Ertelemeler Ve Mağduriyet

28 Mart 2025 04:37
Fuzul Ev Araba Teslimatında Gecikme Ve İletişim Sorunları
Ensar sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Ev Tahsilatı Söz Verdiği Zamanda Yapmıyor.

15 Kasım 2023 14:49

Fuzul Otomotiv Kategorileri