Yanıltıcı Bilgilerle Mağduriyet Yaşadım

Yanıltıcı Bilgilerle Mağduriyet Yaşadım
29 Kasım 2024 16:15

Fuzul Ev'de 18.08.2024 tarihinde ev almak için girdiğimde temsilci tarafından yanlış yönlendirildim. Bana organizasyon ücretinin bir kısmını peşin, geri kalanını taksitlendirme yaparak ocakta 150,00 TL ara ödeme ile Ağustos ayında paranın teslim edileceği söylendi. Zaman geçtikçe birçok konuda yanlış bilgi verildiğini anladım. Şu an mağdurum. Hayallerinizle oynuyorlar. Çocuklarınızın riskini buraya yatırmayın!

profile profile profile
05 Aralık 2024 10:38 (Şikayetten 5 gün sonra)

Ramazan

Fuzulev'e şubat ayında peşinatla katıldım ve 5. Ayda aracımı teslim aldım. Vaatlerini yerine getirmeleri sevindirici. Ancak, sistemin işleyişi ve kurallar konusunda yeterli bilgilendirme yapılmadığı çok açık. Yorumlardan da görüldüğü üzere, birçok kişi bu konuda mağduriyet yaşıyor. Çevremde ve kendimde fuzulev'den araç/ev alanlar olsa da, şirketin kurallarını tam anlamıyla anlamış değilim. Süreç içinde sürekli bilmediğim yeni kurallarla karşılaştım ve bu durum hoş olmayan sürprizlere yol açtı. Umarım fuzulev bu yorumlardan ders çıkarır ve daha şeffaf bir iletişimle insanların güvenini kazanır. Bu sayede şirket prestijini artıracaktır. Lütfen müşterilerinizi ve potansiyel müşterilerinizi dürüstçe ve tam olarak bilgilendirin. Süreç başladıktan sonra "şu da vardı, bu da vardı" gibi sonradan kurallar eklemeyin. Ben, buradan araç almış ve taksitlerini ödemeye devam eden biri olarak bu görüşlerimi ve eleştirilerimi dile getirdim. Umarım tavsiyeler dikkate alınır.

Fatih

Çok benzer bir vaat aldım, ciddi ciddi girmeyi düşünüyordum. Beklediğim para zamanında gelmeyince giremedim... Allah korumuş, yani o beklediğim paranın gecikmesi bile hayıra vesile olmuş diyorum bu yorumları okuyunca... Yoksa bende katılım payını ve bir miktar parayı ön ödeme yaparsam 5. Ay da paramı alacakmışım vaadi vardı... Alan görmedim, duymadım... Peki ya bu şirketler nasıl hala böyle devam edebiliyorlar insanları yanılttıkları halde... Bu vaatlere aracı olan çalışanları hiç mi düşünmüyorlar ne yaptıklarını

Ramazan

Aynı yalan beyanları bize de söylediler. Şimdi sözlerinin arkasında durmuyorlar. Kesinlikle görüşme esnasını kameraya çekin, delil olur.

Fatih

Ben girecektim bu sisteme bu kadar şikayeti görünce vazgeçtim iyi ki bakmışım

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
23 Mayıs 16:09

Fuzulev Araç Almak

Kader
03 Ağustos 2023 22:46
Burhanettin sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Evim Sözleşmeye Rağmen Teslimat Gecikti Mağduriyetim Dikkate Alınmadı

Burhanettin