Selim sonuçtan çok memnun

Fuzulev Bozuk Sistemli!

14 Aralık 2023 19:26
Selim'in Teşekkür Mesajı
“Müşteri temsilcim Mehmet Elaldı Bey'in yakın takibi ve ilgisi için çok teşekkür ederim”

18 Ağustos 2023'te Fuzul Tasarruf Finans Şirketinden 280.000₺ lik Çekilişsiz Araç Bireysel Erken Teslimat Sistemine girdim. Taksitlerimi belirtilen tarihlerde düzenli bir şekilde ödedim. 1 Aralık tarihinde benden istenen tüm evrakları şubeye teslim ettim. Sözleşmede belirtilen altına imza attığım kağıtta teslimat dönemi Aralık 2023 yazmaktadır. Fakat bugün bana verilen tarihin 9 Ocak olduğunu öğrendim. Müşteri hizmetlerini ve genel müdürlükle sağladığım görüşmede 2/5 Kuralından bahsedildi. Müşteri temsilcim ile yaptığım görüşmede toplam 15 taksidimin olduğu ve teslimattan önce 5 taksitim olduğu için yapılamadığından bir sonraki aya devredildiğini söyledi. Madem böyle bir durum vardı sistem buna nasıl izin verdi? Madem böyle bir kural vardı neden sözleşmemde Aralık ayı denildi? Bana bugün dönüş yapıldı çok geç haber verildi. Mağdur durumdayım. BDDK kanunu olduğu söylenen bu kural madem vardı ilk sisteme girerken neden sistem buna müsaade etti? Bütün sözleşmelerimde Aralık ayı yazmaktadır hepsinin altında imzam vardır. Son dakika böyle bir durumun olması asla kabul edilemez. Şikayetçiyim bir an önce teslimatım zamanında yapılmasını talep ediyorum, mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Eğer şirketiniz gerekli mağduriyetimi giderme noktasında teslimatımı sözleşmede belirtilen sürede yapmazsa tüm hukuki ve yasal haklarımı kullanacağımı beyan ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Selim K******
0551*******72

profile profile profile
15 Aralık 2023 09:40 (Şikayetten 14 saat sonra)
29 Haziran 2024 15:34

Yorumlar (5)

Şikayetçilerin hiçbirinin şikayeti çözülmemiş nasıl bir firma bu iyimi katılmamışım

Selim

Bütün sürecin takibi ile müşteri temsilcim bizzat ilgilendi. Temsilciniz iyi ise işleriniz daha kolay oluyor

Dara
Dara

Sevgili dostum bana ulaşabilir misin

Selman
Selman

Ben de aynı durumu yaşıyorum, sizde sonuç ne oldu?

Selim

Teslimatımı aldım çok şükür bir sıkıntı olmadı

Fuzulev Güven Sorunu

Kübra