Zeynep sonuçtan çok memnun

Fuzul Ev'de Çıkış Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği

Fuzul Ev'de Çıkış Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği
30 Aralık 2024 23:12
Zeynep'in Teşekkür Mesajı
“Tarafıma dönüş sağlandı ivedilikle yaşadığım problemin giderilmesi için Sivas fuzulev şube müdürü Sinan Su bey sorunum ile ilgilendi çözülmesi için çözüm ekibinden Dilan hanım satış direktör yardımcısı Okan bey olmak üzere sorunumun giderilmesi için sürekli benimle iletişim halinde oldular kendilerine kibarlıkları ve çözüm sürecimi hızlandırdıkları için teşekkür ederim”

13.11.2024 tarihinde Fuzul Ev Sivas şubesine sistemden ayrılma (çıkış) dilekçesi verdim. Ancak fotokopi makinesi bozuk olduğu için kimlik fotoğrafımı WhatsApp'tan atmam istendi. Bir aksilik oluşur diye kimlik fotokopimi kendim çektirip bıraktım. Dilekçemin sisteme girildiğini düşünürken, ödeme yapmadınız diye bir mesaj aldım. Fuzul Ev genel merkezini aradığımda, sistemde çıkış dilekçesiyle ilgili bir bilgi olmadığını öğrendim. Sivas şubesini tekrar aradığımda, benimle ilgilenen G**** Hanım'ın dilekçemi çekmecede tuttuğunu ve birçok müşteri için aynı şeyi yaptığını, kendisinin işten çıktığını söylediler. Bu, etik olmayan bir davranış ve firmanın ismine zarar verici bir durum. Daha sonra dilekçemi kargoya verdiklerini ve 4 gün geçtiğini belirttiler. 7-8 gün bekledikten sonra, 30.12.2024 tarihinde genel merkezi tekrar aradığımda, sistemde bir şey gözükmediği söylendi. Şubeniz ile görüşüp size dönüş yapmalarını iletirim dediler. Ancak dönüş yapan olmadı ve sisteme çıkış dilekçesi vermeye gittiğimden 5 gün sonra, yani 18.12.2024 tarihinde, 3 kuruşluk bir kısmi ödeme olduğunu gördüm. Bu ödeme şahsım tarafından yapılmadı. Aradığımda sorunlarıma yanıt alamıyorum ve çıkarken belirtilen minimum 3 maksimum 6 ay süremden 45 günümü çalmış oldunuz.

profile profile
31 Aralık 2024 13:10 (Şikayetten 13 saat sonra)
02 Ocak 2025 16:37

Tarafıma dönüş sağlandı ivedilikle yaşadığım problemin giderilmesi için Sivas fuzulev şube müdürü Sinan Su bey sorunum ile ilgilendi çözülmesi için çözüm ekibinden Dilan hanım satış direktör yardımcısı Okan bey olmak üzere sorunumun giderilmesi için sürekli benimle iletişim halinde oldular kendilerine kibarlıkları ve çözüm sürecimi hızlandırdıkları için teşekkür ederim.

02 Ocak 2025 16:38

Serdar sonuçtan çok memnun

Nevşehir Şube Müdürünün İlgisizliği Ve Teslimat Belirsizliği

Serdar
20 Haziran 2025 01:33
"Fuzulev Bölge Müdürü E**** aydoğdu Bey tarafımı telefonla arayarak beni uzunca dinledi, çözüm amacıyla şubeye davet etti ve yaklaşık olarak 2 saat yüz yüze görüşme neticesinde sorunum çözüldü. E**** Bey'in ilgisi, alakası, nezaketi ve öz verili yaklaşımından kaynaklı olarak E**** Bey nezdinde Fuzul Ev'e çok teşekkür ederim."
nevsehir-sube-mudurunun-ilgisizligi-ve-teslimat-belirsizligi-1.docx
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2025 17:50
Fuzul Ev'de Bitmeyen Oyalama Ve Mağduriyet
Can sonuçtan hiç memnun değil

Fuzul Ev Mersin Şubesi'nde İletişim Eksikliği Ve Mağduriyet

01 Ekim 2025 11:22
fuzul-ev-mersin-subesinde-iletisim-eksikligi-ve-magduriyet-1.jpg

Yıldırım
06 Şubat 2025 22:25
Yanıltıcı Sözleşme Ve İletişim Sorunları
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Fuzulev Şube İlgisizliği

Özlem